Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Αμερικανίδα εργάτρια ευχαριστεί με κλάματα τον Τραμπ ΒΙΝΤΕΟ

Η διαφορά μεταχείρισης που βιώνουν οι εργαζόμενοι με τον Τραμπ στην προεδρία, είναι εμφανής σε όλους τους πολίτες στις ΗΠΑ

και ειδικά στους ανθρώπους του μόχθου και στους εργάτες, για τους οποίους η Χίλαρι έχει δηλώσει ότι είναι αξιοθρήνητοι και δεν αξίζει να μιλά μαζί τους για κρατικά θέματα.

 Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ πρωτοστάτησε στη δημιουργία του πιο δραστικού νομοσχεδίου φορολογικής μεταρρύθμισης των ΗΠΑ που έχει δημιουργηθεί ποτέ, οι σκληρά εργαζόμενοι Αμερικανοί, σχεδόν αμέσως είδαν τα οφέλη. Ακόμα και οι φιλελεύθεροι και οι εχθροί του Τραμπ επωφελήθηκαν από τη μεταρρύθμιση, αλλά εξακολουθούν να καταστρέφουν τον Πρόεδρο, επειδή, και καλά, αυτό είναι στη μόδα και πουλάει.
 Κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης στο Σαιντ Λούις, εντύπωση έκανε η συγκίνηση μιας γυναίκας που κυριολεκτικά ξέσπασε σε δάκρυα στην εθνική τηλεόραση, ευχαριστώντας τον πρόεδρο για ότι έκανε για να την βοηθήσει.



  Όπως φαίνεται κι από την αντίδραση του Τραμπ συγκινήθηκε επίσης κι ο ίδιος. Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός, ότι τα ΜΜΕ που είναι ενάντια στον Τραμπ καταφέρονται τόσο αρνητικά στο νομοσχέδιο φορολογικής μεταρρύθμισης του, όταν υπάρχουν πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία (αρκεί κάποιος να δει τις αποδείξεις των αποδοχών του!) πως δεν έχει παρά μόνο σπουδαία αποτελέσματα!

 Ο περισσότερος κόσμος στις ΗΠΑ, μιλά με πολύ καλά λόγια για τον Τραμπ και τις προσπάθειες που κάνει να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, παρά τον εσωτερικό λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται από την αντιπολίτευση. Μάλιστα, τον αποκαλούν σωτήρα, καθώς υποστηρίζουν πως η χώρα τους απέκτησε πάλι την ελπίδα και ήδη βλέπουν τα οικονομικά οφέλη στις τσέπες τους, κάτι που δεν βιώνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα, που πάμε από το κακό στο χειρότερο οικονομικά και όχι μόνο.

 Στην Ελλάδα υπόσχονται ελπίδα, αλλά κανείς δεν την είδε από το 2015, ενώ στις ΗΠΑ ήδη έχουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Τα σπίτια των Ελλήνων τα παίρνουν οι τράπεζες, τα χρήματα δεν φτάνουν για τους λογαριασμούς και τους φόρους, η εθνική μας υπερηφάνεια -λες κι έχει βαλθεί η ίδια η κυβέρνηση να την κουρελιάσει- τρώει τα πλήγματα το ένα μετά το άλλο και οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς ακόμα και μέσα στα σπίτια ή στα μαγαζιά τους, που δεν ξέρουν αν κάποιος τους τα σπάσει, επειδή ξύπνησε με ριζοσπαστικές διαθέσεις ή τους κλέψει κάποιος πολυπολιτισμικός συρφετός.


http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters