Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; Μαζική έξοδος από τη Βενεζουέλα – «Σφραγίζουν» τα σύνορα Κολομβία και Βραζιλία


Χιλιάδες πολίτες της Βενεζουέλας διασχίζουν τα σύνορα της χώρας τους με την Κολομβία για να προλάβουν πριν εφαρμοστεί η δέσμευση του Κολομβιανού προέδρου Χουάν Μανουέλ Σάντος για αύξηση και αυστηροποίηση των διασυνοριακών μέτρων ασφαλείας.
Ο πρόεδρος της Κολομβίας δήλωσε ότι τα σύνορα θα ανοίγουν μόνο σε όσους πολίτες της Βενεζουέλας διαθέτουν μια ειδική συνοριακή κάρτα και σε όσους έχουν διαβατήριο.
 
Οι πολίτες της Βενεζουέλας σπεύδουν προς την Κολομβίας είτε προς αναζήτηση προσωρινής εργασίας είτε για την αγορά βασικών αγαθών που έχουν εξαντληθεί στην αγορά της χώρας τους.
Η κυβέρνηση της Κολομβίας φοβάται μαζικό κύμα μεταναστών από τη Βενεζουέλα καθώς η οικονομία της χώρας καταρρέει χωρίς να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ο πληθωρισμός και η χρόνια έλλειψη βασικών αγαθών σε τρόφιμα και φάρμακα είναι δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη Βενεζουέλα.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος με την Κολομβία και η Βραζιλία, η οποία ανησυχεί για το κύμα φυγής πολιτών από τη Βενεζουέλα. Ήδη χιλιάδες πολίτες έχουν στήσει προσωρινά καταλύματα στη συνοριακή πολιτεία Ροραΐμα της Βραζιλίας.
Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Απριλίου οι πολίτες της Βενεζουέλας προσφεύγουν στις κάλπες για την ανάδειξη του προέδρου της χώρας. Ο Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος ανήλθε στον προεδρικό θώκο το 2013, διεκδικεί εκ νέου την προεδρία της Βενεζουέλας.
 
Υποστηρίζει ότι η οικονομική ύφεση στη χώρα του «χρηματοδοτείται» από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αποδεκατισμένη από τις διώξεις αντιπολίτευση της χώρας δεν έχει ακόμη επιλέξει προεδρικό υποψήφιο.
athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters