Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007

Τι άλλο έμεινε να δούμε σε αυτή την χώρα για να καταλάβουμε πλέον πως η Τράπεζα της Ελλάδος αυτής που ο Ελληνικός λαός της παραχώρησε το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δημιουργίας χρήματος και πρέπει να παίζει τον ρόλο του ταμείου του κράτους έγινε αποκλειστικό μαγαζί ενός κεντρικού τραπεζίτη που κάνει ότι γουστάρει παραβιάζει κάθε έννοια λειτουργίας της κεντρικής τράπεζας παραβιάζοντας άρδην το καταστατικό της και σήμερα αποκαλύπτεται πως φτάνει στο σημείο μέχρι και διαταγές πληρωμών να κάνει έναντι του δημοσίου..
Δείτε λοιπόν πως ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κύριος χουλιαράκης ενέκρινε δαπάνη ύψους 23,1 εκατομμυρίων ευρώ έναντι της τραπέζης της Ελλάδος για οφειλές προς αυτήν από το 2007 και κατόπιν αναγγελίας της απαίτησης που απορρέει από το γεγονός πως όλοι οι λογαριασμοί του δημοσίου κινούνται μέσα από την ΤτΕ και αυτή θα εισπράττει προμήθειες για αυτό σύμφωνα με το ΦΕΚ..
 
Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα της εν λόγω απόφασης του κυρίου χουλιαράκη όπου αναφέρει πως η οφειλή είναι προς την Ανώνυμη εταιρεία ΤτΕ λες και είναι μαγαζί του στουρνάρα που το κληρονόμησε από τον μπαμπά του και βγάζει μέχρι και διαταγές πληρωμών έναντι του δημοσίου..
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚEΦΑΛΗ ΑΥΤΗΣ...
 

ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΤΟ 2016 ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ...
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;;

Ελενα Αλεξιου-Γκικα
ΤΟ πρωτόκολλο της Γενεύης με το οποίο ιδρύθηκε η Τράπεζα της Ελλάδος προέβλεπε ότι θα έχει αυτό το εκδοτικό προνόμιο μέχρι το 1960 ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ μέχρι το 1970.

1. ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1960 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ

2. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 1970 Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΤΟ 2000.

3. ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ 1992 ΠΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΕΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020
 

4. ΚΑΙ ΤΟ 2012 Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ..Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ….

ΕΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ???
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters