Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ! Πρωτοφανές: Είχαν δώσει... πολιτικό άσυλο (!) στον Αφγανό επίδοξο βομβιστή που έπιασαν με τους πυροκροτητές!


Πρωτοφανές: Είχαν δώσει... πολιτικό άσυλο (!) στον Αφγανό επίδοξο βομβιστή που έπιασαν με τους πυροκροτητές!

Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η σύλληψη του ισλαμιστή Αφγανού χθες τη νύχτα στην Αθήνα,  ο οποίος μετέφερε επτά ή κατ'άλλες πηγές, οκτώ πυροκροτητές στο σακκίδιό του:
Ο Αφγανός είχε λάβει πολιτικό άσυλο (!) από την Υπηρεσία Ασύλου, παρά το γεγονός ότι είναι σεσημασμένος (όπως οι περισσότεροι ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν αιματοκυλίσει πρόσφατα την Ευρώπη) και έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.
Το ερώτημα είναι ποιος και γιατί του έχει δώσει πολιτικό άσυλο και με ποια δικαιολογία; Πώς μπήκε στην Ελλάδα και πού καταγράφηκε όταν εισήλθε. Ποιος παρακολουθούσε τις κινήσεις του και αν όχι, γιατί δεν τον παρακολουθούσαν.
Ποια ΜΚΟ τον περιέθαλψε αρχικά (γιατί στην υπόθεση των ΜΚΟ γίνονται σημεία και τέρατα και οι περισσότερες λειτουργούν, τουλάχιστον ύποπτα).
Πώς τον άφηναν ελεύθερο αφού διαπίστωναν ότι δίνει ψευδή στοιχεία; Σήμερα το διαπίστωσαν; Και σήμερα διαπιστώθηκε αυτό πού "χώλαινε" το σύστημα ελέγχου και δεν εντοπιζόταν ενωρίτερα;

Η εξέταση του συλληφθέντα συνεχίζεται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Είναι η πρώτη φορά που τέτοιο υλικό βρίσκεται στα χέρια ισλαμιστών. Ερευνώνται ταυτοχρόνως και οι επαφές του με τρομοκρατικές ομάδες της άκρας αριστεράς, καθώς το ακροαριστερό site indymedia είχε σχετική πληροφόρηση για το θέμα.
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters