Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΑΣΠΕΡ»


 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2018 Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ), ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-2017 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΣΟΔΩΝ ΣΕ «ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ».
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΙΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ 2018 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 24.750 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕ.ΜΕ.ΕΠ, ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π., ΚΑΙ Δ.Ο.Υ.

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ «ΜΟΡΦΩΜΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2016 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ» , ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ‘Η ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ 4389/2016 ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗ. ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟΛΟΧΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ.




ΤΗΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΕΚΑ ΥΠΟYΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ «ΠΡΟΣΤΑΤΗ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝ;; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ» ΓΙΑ ΕΜΑΣ;;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ- ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ. ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» !!!
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΑ

ΠΗΓΗ :http://www.newsbomb.gr

 https://www.e-synews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters