Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΕΙΝΑΙ 'Η ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ;;; ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΤτΕ;;;;

Viky Charalambous
ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤτΕ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤOΙΟΤΡΟΠΩΣ..

ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ
ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ - ΤΙΤΛΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ,
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ Ν' ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ,
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ...
ΕΠΕΙΔΗ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ Ν' ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ..
ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ (ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ):

ΕΙΝΑΙ 'Η ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ;;;;
ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΤτΕ;;;;;

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ:

ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤτΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΟΣΑ Ο ΝΟΜΟΣ ν. 3691/05.08.2008 ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ;
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ - ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ..

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΕΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΧΑΤΕ ΑΜΕΣΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΑΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛYΕΤAI ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ 'Η ΟΧΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ Ή ΕΝ ΓΝΩΣEI ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΒΛΑΒΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ..

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗ ...

ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
Θ' ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤτΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ...
ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;;;;

ΚΑΙ ΠΣΣΣΣΙΤΤΤ .... 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΑΤΕ "ΔΗΘΕΝ" ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΕΑΝ ΟΦΕΙΛΕΙ.. 
(ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΪΛ ΣΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΔΗΘΕΝ Ο .. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ.. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ.. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...) 
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ !!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ... 

ΔΙΟΤΙ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ... ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΡΩΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΑΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.. 

ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.. 

ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ...
ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜ1 ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ; ΚΑΙ Ν΄ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ.. 

ΑΥΤΟΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ...
====================================
ΕΠΙΣHΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ..
ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ Α.Φ.Μ., ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 760 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;
ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ;;;;
.....ΚΑΙ ΕΠΙΣHΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.. ΜΕΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ;; ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ;;;https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/06/blog-po
st_63.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters