Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

WikiLeaks : Η CIA «έψαχνε» το Ελληνικό χρέος επί δέκα μήνες!


 

Την αποκάλυψη ότι η CIA είχε βάλει στο μικροσκόπιο το ελληνικό χρέος για περίπου 10 μήνες, από τον Νοέμβριο του 2011 έως τον Σεπτέμβριο του 2012, κάνουν τα WikiLeaks σε νέες αναρτήσεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν θέσει σε ετοιμότητα τους πράκτορες και τα ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για τον ρόλο της Γαλλίας και της
Γερμανίας στη διαχείριση της ελληνικής κρίσης και τον βαθμό έκθεσης του δημοσίου και των γαλλικών τραπεζών στο ελληνικό χρέοςΠαράλληλα, η CIA επιδίωκε να μάθει «συγκεκριμένες προτάσεις και συστάσεις» που είχαν καταρτίσει οι γαλλικές παρατάξεις για την αντιμετώπιση της ευρύτερης κρίσης στην ευρωζώνη, που είχε ως επίκεντρο τη χώρα μας.

Σύμφωνα, εξάλλου, με όσα γνωστοποίησε ο γνωστός ιστότοπος αναφορικά με τη Γαλλία και την περίοδο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2012, η CIA εκτιμούσε ότι ο τότε πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί προσπαθούσε να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για τις έριδες στο κόμμα του.


Πηγή: dimokratianews.gr
http://www.iokh.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters