Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Αυτά που δεν θέλουν να ξέρεις...

Η αλήθεια πάντα πονάει, το γνωρίζω και καταλαβαίνω εκείνους κι εκείνες που δεν μπορούν να την δεχτούν. Δεν απευθύνομαι όμως στους παραπάνω που έχει "φωλιάσει" στην ψυχή τους ο τεχνητός αλλά ταυτόχρονα πολύ καλά κατασκευασμένος φόβος. Απευθύνομαι σ' εκείνους που έχουν ψυχή χιλίων λεόντων, κι απλά έπεσαν θύμα μια καλοστημένης απάτης 1.750 ετών. Για εκείνους τους Έλληνες αγωνίζομαι, εκτίθεμαι δημόσια και γίνομαι ο "κακός". Για εκείνους τους λίγους, γίνομαι (από τις αλήθειες) ο εχθρός των πολλών. Εκείνους τους Έλληνες θέλω κοντά μου, όχι τους άλλους που πλέον η μέση τους "έσπασε'' και δεν επανέρχεται.

Χθες ήταν ημέρα μνήμης για την Ποντιακή γενοκτονία, και δεν ήθελα να μιλήσω και να δημιουργήσω προβληματισμούς και έριδες. Σήμερα όμως θα πω αυτό που νιώθω. Οι Πόντιοι προδόθηκαν, αυτό είναι γνωστό, γιατί ο Πόντος "Έπεφτε μακρυά" για τους προδότες που κυβερνούσαν την Ελλάδα τότε. Επόμενο σημείο σωτηρίας τους, η θρησκεία που τους είχε "ποτίσει" τα μυαλά. ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Λίγα χρόνια νωρίτερα, οι ιερείς του Χριστιανισμού, μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης, έλεγαν το γνωστό: 
"ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΠΟΛΙΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ"!!! 

Όπως και το άλλο το αμίμητο: 
"Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΝ, ΔΙΑ ΙΔΙΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΛΟΝ"!!! 

Βλ. βίντεο:

Επομένως με την δική τους λογική:
"ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ''!!!! 
Αυτός που τα είπε αυτά, όπως κι όλοι οι άλλοι οι καταστροφείς και εχθροί του Ελληνισμού... ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!!!!

Σήμερα, μετά την επικράτηση τους, είναι πλέον ξεκάθαρο το σχέδιο τους, μόνο που κάποιοι δεν μπορούν να το δουν ούτε και τώρα.

Πριν από λίγα χρόνια, στις 23/10/2013 Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, επισκέφθηκε το "μουσείο Κεμάλ" στην Θεσσαλονίκη. Διαβάστε τι έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών για να καταλάβετε ότι πάντα ήταν είναι και θα είναι οι ίδιοι. Δείτε μόνοι σας με ποιου το μέρος ήταν πάντα αυτοί που πάτε και προσκυνάτε, κι ακόμα χειρότερα τους πιστεύετε για την σωτηρία της ψυχής σας:

«Νιώθουμε χαρά που επισκεπτόμαστε την ανακαινισμένη οικία στη Θεσσαλονίκη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ατατούρκ. Ευχόμενοι, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του, ικετεύουμε τον Μεγαλοδύναμο, οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα και ο λόγος του "Ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στην Οικουμένη", όσο περνάει ο χρόνος να γίνεται πραγματικότητα. Με τις ευλογίες μας».

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ;

Κάποτε θα πρέπει να αυτοπροσδιοριστούμε ως Έλληνες. 
Μας κορόιδεψαν και μας αλλοίωσαν. 
Μας άλωσαν και μας γενοκτόνησαν.
Κατ έκλεψαν τις πατρίδες μας και μας μετέτρεψαν σε κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Περίανδρος Αθηνάδης - ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
http://hellinondaimonia.blogspot.gr/2015/05/blog-post_36.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters