Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΓΑΖΟ!!ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!!!


φανάρι

Δυναμιτίζει το κλίμα αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Φανάρι και Αθήνα, η σημερινή κίνηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου να φέρει στη δημοσιότητα την από δύο μηνών επιστολή του Αρχιεπισκόπου και Ρωμανίας κ. Ιερωνύμου.Αντε να κλείσει το μπο@@@@@ να ξεβρωμίσει ο πλανήτης!!

Με τη συγκεκριμένη επιστολή προς το Φανάρι ο Αρχιεπίσκοπος επικαλούνταν προσωπικούς λόγους  για τη μη συμμετοχή του στη Σύναξη των Προκαθημένων και των Εκπροσώπων των κατά τόπους ΕβραιΟρθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών, υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, στο Σαμπεζύ της Γενεύης τον περασμένο Ιαναουάριο.
Η κίνηση αυτή μπορεί να ερμηνευθεί ως μια προσπάθεια από πλευράς του Οικουμενικού Πατριαρχείου να εκθέσει τον Αρχιεπίσκοπο  Ρωμανίας.
Συγκεκριμένα το ανακοινωθέν του Φαναρίου αναφέρει:
Εξ αιτίας επανειλημμένων δημοσιευμάτων, σχετικώς προς το αναφερόμενον εις το Ανακοινωθέν της πρότριτα συνελθούσης εν Γενεύη Συνάξεως των ΕβραιΟρθοδόξων
Προκαθημένων ότι ο ανθέλληνας Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας απουσίασεν εξ αυτής διά προσωπικούς λόγους (τους οποίους το Οικουμενικόν Πατριαρχείον σέβεται οίοι και αν ώσι), συνοδική αποφάσει δημοσιεύεται αυτούσιον το Γράμμα της Α. Μακαριότητος προς επιβεβαίωσιν της ως άνω αναφοράς.
Εν τοις Πατριαρχείοις, τη 19η Φεβρουαρίου 2016
Ακολουθεί η επιστολή:
φανάρι




http://apollonios.pblogs.gr/2016/02/kleinei-to-ebraiomagazo-mallia-koybaria-o-bartholomaios-me-ton-i.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters