Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΣΠΑΡΤΗ 13/12/2899 (βίντεο)

ΕΤΗΣΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΠΑΡΤΗ 13 12 2899

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ !!! ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΜΑ… ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΗΡΩΪΚΗ ΣΠΑΡΤΗ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΒΟΗ !!! Η ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΝΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ !!! … ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ… ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ !!! ΚΙ Ο ΑΛΦΑΙΟΣ ΚΙ Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ 300 !!!!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!! ΤΟΥΣ ΝΟΙΩΘΑΜΕ… ΜΑΣ ΕΝΟΙΩΘΑΝ !!! ΜΑΣ ΘΩΠΕΥΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΟΪΖΑΝ ΤΑ ΠΕΥΚΟΦΥΛΛΑ ΔΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΕΚΕΙ !!!
 xeironeioslabh-150x150

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ στο πανάγιο Μνήμα του στη Σπάρτη μετά από 2495 χρόνια 13/12/2899 (βίντεο)

[ Μετά την  μάχη των Θερμοπυλών: (Τα γεγονότα σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, Πολύμνια)
238.1: … ταῦτα εἴπας Ξέρξης διεξήιε διὰ τῶν νεκρῶν, καὶ Λεωνίδεω, ἀκηκοὼς ὅτι βασιλεύς τε ἦν καὶ στρατηγὸς Λακεδαιμονίων, ἐκέλευσε ἀποταμόντας τὴν κεφαλὴν ἀνασταυρῶσαι… ] ( … αυτά είπε ο Ξέρξης διακρίνοντας ανάμεσα στους νεκρούς και τον Λεωνίδα, ακούγοντας ότι είναι ο βασιλιάς και στρατηγός των Λακεδαιμονίων, διέταξε να του κόψουν το κεφάλι και να τον σταυρώσουν… )
Τείχος των Δακρύων των Ελλήνων. Το Πανάγιο Μνήμα του Λεωνίδα.
Τείχος των Δακρύων των Ελλήνων. Το Πανάγιο Μνήμα του Λεωνίδα.

[ … Σύμφωνα με μαρτυρία του Παυσανία, ο στρατηγός Παυσανίας σαράντα χρόνια μετά την μάχη μετέφερε τα οστά του Λεωνίδα στην Σπάρτη όπου και υπάρχει μέχρι σήμερα ένας λιτός τάφος, το Λεωνιδαίο, ένα ναόμορφο οικοδόμημα όπου, σύμφωνα με την παράδοση,μεταφέρθηκαν και ετάφησαν τα οστά του ένδοξου βασιλιά που έχει χρονολογηθεί ότι κτίστηκε την εποχή της μάχης των Θερμοπυλών, και έχει συνδεθεί επί χιλιετηρίδες στην λαϊκή συνείδηση με τον Λεωνίδα, βρίσκεται κοντά στην μεγαλοπρεπή εκκλησία του Οσίου Νίκωνος του μετανοείτε……..
Ο Λεωνίδας δεν είναι απλά μια περασμένη στιγμή της Ιστορίας αλλά είναι ολοζώντανος στο εθνικό υποσυνείδητο και φωνάζει μέσα στους αιώνες… http://pyrron.blogspot.com/ ]


ΒΑΣΙΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΣ … ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ … ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ! ΣΕ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ! ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ-ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.


xeironeioslabh-150x150
ΙΣΤΟΡΙΗΣ ΕΝΘΥΜΙΣΙΣ…
{ Ο Άτλας και η κόρη του Ωκεανού, η Πληιόνη απέκτησαν επτά κόρες στην Κυλλήνη της Αρκαδίας, τις οποίες ονόμασαν Πλειάδες. Αυτές ήταν η Αλκυόνη, η Μερόπη, η Κελαινώ, η Ηλέκτρα, η Στερόπη, η Ταϋγέτη και η Μαία.
Την Στερόπην παντρεύτηκε ο Οινόμαος.
Την Μερόπην την πήρε ο Σίσυφος.
Με δύο από τις Πλειάδες έσμιξε ερωτικά ο Ποσειδών. Πρώτα με την Κελαινώ, από την οποία γεννήθηκε ο Λύκος. Αυτόν ο Ποσειδών τον έστειλε να κατοικήσει στα νησιά των Μακάρων.
Μετά έσμιξε με την Αλκυόνη, από την οποία γεννήθηκε μια κόρη, η Αίθουσα. Αυτή απέκτησε από τον Απόλλωνα τον Ελευθήρα. Γέννησε και άλλους δύο γιούς, τον Υριέα και τον Υπερήνορα. Από τον Υριέα και τη νεράϊδα Κλονία γεννήθηκαν ο Νυκτεύς και ο Λύκος.
Από τον Νυκτέα και την Πολυξένη γεννήθηκε η Αντιόπη, η οποία απέκτησε από τον Δία τον Ζήθο και τον Αμφίωνα. 
Με τις υπόλοιπες κόρες του Άτλαντος έσμιξε ερωτικά ο Ζεύς.
Η Μαία, η μεγαλύτερη κόρη συνευρέθη με τον Δία σε μια σπηλιά στο όρος Κυλλήνη της Αρκαδίας της Απίας (Πελοποννήσου) και γέννησε τον Ερμή.
Η Ταϋγέτη, πάλι, απέκτησε από τον Δία τον Λακεδαίμονα, το όνομα του οποίου πήρε η χώρα της Λακεδαίμονος.
Από τον Λακεδαίμονα και την Σπάρτην, την κόρη του Ευρώτα, ο οποίος ήταν γιός του Λέλεγος του αυτόχθονος και της νηίδος νύμφης Κλεοχάρειας, γεννήθηκαν ο Αμύκλας και η Ευρυδίκη.
Την Ευρυδίκην παντρεύτηκε ο Ακρίσιος, ενώ ο Αμύκλας παντρεύτηκε την Διομήδην, την κόρη του Λαπίθη και απέκτησαν τον Κυνόρτην και τον Υάκινθον.
Ο Κυνόρτης απέκτησε τον Περιήρην, ο οποίος παντρεύτηκε την Γοργοφόνην, την κόρη του Περσέως – όπως αναφέρει ο Στησίχορος – και γέννησε τον Τυνδάρεω, τον Ικάριον, τον Αφαρέαν και τον Λεύκιππον.
Ο Αφαρεύς και η Αρήνη, η κόρη του Οιβάλου, απέκτησαν τον Λυγκέαν, τον Ίδαν και τον Πείσον.
Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ίδας γεννήθηκε από τον Ποσειδώνα.
Όσο για τον Λυγκέαν, ήταν τόσο οξυδερκής, ώστε μπορούσε να βλέπει και όσα υπάρχουν κάτω από την γην.
( Μερικοί, βέβαια, λένε ότι ο Αφαρεύς και ο Λεύκιππος γεννήθηκαν από τον Περιήρην, τον γιό του Αιόλου. Λένε ακόμη ότι ο Κυνόρτης απέκτησε τον Περιήρην και αυτός τον Οίβαλον και ότι από τον Οίβαλον και την νηίδαν νύμφην Βάτειαν γεννήθηκε ο Τυνδάρεω, ο Ιπποκόων και ο Ικάριος ) .
Ο Λεύκιππος απέκτησε δύο κόρες, την Ιλάειραν και την Φοίβην, τις οποίες άρπαξαν οι Διόσκουροι και τις παντρεύτηκαν. Έκανε και άλλη μια κόρη, την Αρσινόην, με την οποία έσμιξε ερωτικά ο Απόλλων και απέκτησε τονΑσκληπιόν. … 

http://alfeiospotamos.gr/?p=2768 }
xeironeioslabh-150x150

http://alfeiospotamos.gr/?p=19280

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters