Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ρώσος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου: Θα παρέχουμε στη Συρία πυραύλους ακριβείας, έτσι ώστε να μπορούν να εστιάσουν την κρεβατοκάμαρα του Τούρκου Προέδρου

Moscow Times - Ο επιθετικός Ρώσος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Valery Gerasimov, χτύπησε τις δόλιες πολιτικές των ΗΠΑ  στην τρέχουσα κρίση στη Μέση Ανατολή, κατηγορώντας την Τουρκία   –κράτος μέλος του ΝΑΤΟ-  για τη διευκόλυνση επιθέσεων από τρομοκράτες κατά της Συρίας, παραδοσιακού αραβικού σύμμαχου της Μόσχας.

«Από το 2011, ο Ομπάμα προσπαθεί να ανατρέψει τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Συρίας, για περισσότερα από τέσσερα χρόνια κατασκευάζουν ψεύτικες ιστορίες για να αμαυρώσουν τη συριακή κυβέρνηση, όλα αυτά τα χρόνια, ο Ομπάμα και οι μπράβοι του  -δηλαδή ο Ερντογάν της Τουρκίας- προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή, γεγονός που άφησε εκατοντάδες χιλιάδες αθώους Σύρους νεκρούς ή εκτοπισμένους», ανέφερε η RIA Novosti ότι δήλωσε ο στρατηγός Gerasimov.

Εδώ στη Μόσχα μας ενδιαφέρει πόση δημόσια υποστήριξη υπάρχει υπέρ του Ερντογάν, πρόσθεσε ο στρατηγός Gerasimov, και τώρα πιστεύουμε ότι δεν είναι παρά ένας μεγαλομανής δεσπότης που ονειρεύεται να αποκαταστήσει τη σάπια Οθωμανική Αυτοκρατορία, μέσω της υποταγής των γειτονικών χωρών στη Τουρκία. Αλλά δεδομένου ότι αυτό αφορά και τη Ρωσική Ομοσπονδία, όσο περισσότερο στηρίζει ο Ερντογάν τους μισθοφόρους του της αλ-Κάιντα, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η πτώση του.

Οι Ρώσοι δεν πρόδωσαν ποτέ στην Ιστορία τους συμμάχους τους, και σύμφωνα με τις διαταγές που εκδόθηκαν από τον Πρόεδρο [Πούτιν], το καλύτερο των ρωσικών δυνάμεων ελίτ θα βάλουν σύντομα το πόδι τους στο έδαφος της Συρίας για να εξολοθρέψουν τους τρομοκράτες που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία και τη Τουρκία, δήλωσε ο στρατηγός Gerasimov, προσθέτοντας ότι η Μόσχα θα παρέχει στη Συρία βαλλιστικούς πυραύλους ακρίβειας ώστε να μπορούν να εστιάσουν την κρεβατοκάμαρα του Τούρκου Προέδρου, έτσι ώστε η Τουρκία και η Συρία να μπορέσουν να απαλλαγούν από τον Χίτλερ της Μέσης Ανατολής.
Εν τω μεταξύ, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την έκπληξή του τη Δευτέρα σχετικά με την προειδοποίηση του Λευκού Οίκου προς τη Ρωσία για τη κλιμάκωση του 4-ετούς εμφύλιου πόλεμου στη Συρία. Ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η συριακή πολιτική του Κρεμλίνου  -ιδίως, η παροχή στρατιωτικής βοήθειας για να βοηθήσει το συριακό στρατό να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες-  ήταν συνεπής με τη μακροπρόθεσμη ατζέντα της Μόσχας στη Μέση Ανατολή. 

«Πάντα τους (Σύρους) παρείχαμε εξοπλισμό για τον αγώνα τους εναντίον των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα» δήλωσε σε συνέντευξή της η Μαρία Ζακάροβα, εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών. 
«Πάντα τους υποστηρίξαμε, τους υποστηρίζουμε, και θα τους υποστηρίζουμε σε αυτόν τον αγώνα».
Ο στρατηγός Gerasimov τελείωσε τη δήλωσή του λέγοντας:
«Εμείς ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε τους συμμάχους μας και μαζί θα νικήσουμε τον Ομπάμα αυτή τη φορά, στο συριακό έδαφος».
http://www.awdnews.com/top-news/russian-chief-general-we-shall-provide-syria-with-accurate-missiles-so-that-they-can-target-turkish-president-s-bedroom 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/09/blog-post_366.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters