Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

http://newpost.gr/storage/photos/master/201506/2307080.jpg
ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ Ή ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ALEX ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ, ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ.....


Γράφει ο Πέτρος Χασάπης
Η κόντρα μεταξύ Καμμένου και Μεϊμαράκη για μια δικογραφία που έστειλαν στη Βουλή οι εισαγγελείς αποκάλυψε το που καταλήγουν οι φάκελοι που στέλνονται από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή για τις ευθύνες πολιτικών προσώπων. Ας αρχίσουμε από το ίδιο το απαράδεκτο ελληνικό Σύνταγμα που κουκουλώνει τις ευθύνες των πολιτικών. Λέει λοιπόν το Σύνταγμα πως αν σε μια ανάκριση αναφερθεί όνομα πολιτικού προσώπου, αμέσως σταματά η ανάκριση και αποστέλλεται ο σχετικός φάκελος στη Βουλή. Εκεί, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, ο ΠτΒ αναφέρει μια μέρα στο ακροατήριο της Ολομέλειας, όπου μπορεί να μην είναι κανένας βουλευτής μέσα ότι έφτασε ένας φάκελος στη Βουλή. Ακολούθως ο φάκελος αυτός τίθεται στο συρτάρι και όποιος βουλευτής επιθυμεί μπορεί να πάει να λάβει γνώση. Στη συνέχεια, αν και εφόσον 30 βουλευτές (άσχετοι μεταξύ τους) αποφασίσουν ξαφνικά να κινήσουν διαδικασία κατά συναδέλφου τους, τότε μπορεί να συζητηθεί η υπόθεσή του. Τι σημαίνει αυτό; Απλά δεν γίνεται ποτέ καμία συζήτηση, εκτός και αν θελήσει κάποιο κόμμα που διαθέτει πάνω από 30 βουλευτές να εκδικηθεί αντίπαλο κόμμα. Δηλαδή ποτέ. Εκεί λοιπόν καταλήγουν όλες οι ποινικές υποθέσεις που αποστέλλονται από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή.




kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters