Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΜΕ ΤΟ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ»… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ

 
Αννα Γκιουλου ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ , ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ , ΘΥΜΩΜΕΝΗ , ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΓΓΟΥΣ !!!

ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΜΕ ΤΟ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ» , ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ , ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ !!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ !!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!
ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! `Η ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ !!!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ , ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ !!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ !!! ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ !!! ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ , ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ !!! ΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΡΑΤΤΕΙ ΔΙΚΑΙΑ !!!
ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ !!! ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ !!! ΑΝΤΙΔΡΑ !!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ !!!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΕ , ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ , ΡΩΤΑΣ , ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ , ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ , ΚΟΥΦΟ , ΜΟΥΓΓΟ , ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΕ !!! Ν Ο Μ Ο Σ !!!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΘΡΕΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ !!!

Ε Λ Λ Η Ν Α ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ Φ Ω Σ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ Φ Ω Σ ΕΙΝΑΙ Ζ Ω Η !!!!
Ε Λ Λ Η Ν Α ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΔΟΓΜΑΤΩΝ , ΧΡΩΜΑΤΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΙΣΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!
Ε Λ Λ Η Ν Α ΣΕ Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ο Υ Ν !!!! ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ Η Θ Η !!!
Ε. Σ Υ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!
………………………………….


http://alfeiospotamos.gr/?p=17817

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters