Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΣΩΖΟΥΝ ΤΗ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑ!


Κανένας στο όνομά μας δε μπορεί να αποφασίζει αν θα ζήσουμε ως ελεύθεροι ή δούλοι.
Θυμόμαστε το περίφημο «ραντεβού με την ιστορία» του Ανδρέα οι μεγαλύτεροι εξ ημών. Τότε μας έπεισε ο «χαρισματικός» ηγέτης ότι θα δικαιώσει τις θυσίες, τα όνειρα και τους διαχρονικούς πόθους του Ελληνισμού για εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη, λαϊκή κυριαρχία. «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» μας έλεγε.... «έξω οι Η.Π.Α. κι οι βάσεις του θανάτου». Οι «βάσεις» της κατοχής μας όμως μπήκανε τότε για να ζήσουμε την πιο ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, που τους «καρπούς» της γευόμαστε σήμερα
Μετά άρχισαν οι εκπτώσεις, οι συμβιβασμοί, η διαπλοκή κι η διαφθορά στον έσχατο βαθμό κι η διάλυση μέσω της α-παιδείας. Έτσι πάντα λειτουργούν οι δοτοί «σωτήρες». Εξάπτουν το θυμικό, εκμεταλλεύονται τους πόθους ενός λαού υποσχόμενοι ό,τι το συλλογικό ασυνείδητο επιθυμεί χωρίς ποτέ να λένε το πώς θα το πράξουν. Όταν ο λαός «εμπιστευτεί» το γητευτή του, αυτός του σκοτώνει την μνήμη, του αφαιρεί τα πνευματικά και πολιτιστικά του «όπλα» μέσω της α-παιδείας και της θεσμοθετημένης παρανομίας-βαρβαρότητας. Τον καθιστά απλά αναλώσιμο του δόλου και της απάτης των «αφεντικών» και τον σέρνει αιχμάλωτο στα βρώμικα «παιχνίδια» των αφεντικών του, ντόπιων και ξένων ληστοσυμμοριτών. Στημένα όλα για να διχαστεί ο λαός και να ακολουθήσει τους «ταγούς»!

Σαν αρχοντοχωριάτες υιοθετήσαμε κι εμείς τον «πολιτισμό» αυτών που αιματοκύλισαν κι άλλοτε τη χώρα μας ως αποικιοκράτες, τη βαρβαρότητα των Ούννων και των Βανδάλων. Κι η θολούρα του «δυτικού ονείρου», του «λαμπερού» Ευρωπαίου, μας σκότισε το νου, ώσπου έγινε βούρκος και τώρα μας καταπίνει. Η Ευρώπη έχει πια την ίδια «γεύση» με το γνωστό ματωμένο στίγμα των Σταυροφοριών, της Φραγκοκρατίας, της Ιερής Συμμαχίας, του ναζισμού, της Μικρασιατικής καταστροφής, του εθνικού μας διχασμού .Τώρα το «τέρας» λέγεται «Αγορές» και ευρω-τοκογλύφοι ναζιστές της Ε.Κ.Τ. Λες και τις χρειαζόμαστε τις «αγορές» για να καλλιεργήσουμε τη γη μας, να προκόψουμε στον τόπο μας με τις δικές μας δυνάμεις ,με το δικό μας νόμισμα. Επειδή μονοπωλούν την έκδοση νομίσματος οι ευρωμαφιόζοι, θέλουν να βάλουν στο χέρι και τη γη μας με την επάρατο «δανειακή σύμβαση», που και το τωρινό «αριστερό» προσωπικό νομιμοποιεί, για να σώσει τους δωσίλογους, που την υπέγραψαν και φυσικά τα «αφεντικά» και να θανατώσει το λαό!

Τώρα ζούμε στο πετσί μας το τι σημαίνει δυτικός «πολιτισμός», ποιοι είναι οι κλέφτες, οι διεφθαρμένοι, οι βάρβαροι τρομοκράτες που μας κατέχουν χρόνια. Γενιές ολόκληρες δωσίλογων, μαυραγοριτών, προδοτών ,ενόχων εσχάτης προδοσίας και φασιστοειδών της χούντας αθωώνονταν κι επίγονοί τους μας «κυβερνάνε», για να συντηρούν τη δουλοπαροικία χρέους ,το καθεστώς κατοχής μας με «σύγχρονους» όρους «δανειακών συμβάσεων»,μνημονίων και κατοχικού δικαίου, που ακυρώνει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.

Οι τεχνητοί διαχωρισμοί «αριστεράς» και «δεξιάς»-έμπνευση των αποικιοκρατών-δεν υπάρχουν στον λαό. Όσο εμμένουν στον απόηχο της εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης, τόσο «πείθουν» και τον πιο αδαή περί τα «πολιτικά» για τη φούσκα του «αριστερού» εγχειρήματος, που κερδίζει χρόνο και διασώζει τους εγκάθετους εθνοπροδότες του ιδίου φυράματος. Δε χρειάζονται τίποτε άλλο από το να κατέχουν τα ΜΜ «Ε» και ένα προσωπικό πρόθυμων εθελόδουλων θεατρίνων-προδοτών να σουλατσάρουν στα μέσα, για να παίζουν το επικοινωνιακό γελοίο «παιχνίδι» του εφησυχασμού και της αποβλάκωσης.

Όσο πιέζουν κι εκβιάζουν το λαό με τις μπαρούφες περί «αριστεροσύνης» ή «διαπραγμάτευσης» με τους δολοφόνους, κι όσο την υλική του δύναμη αφαιρούν, αυτός στρέφεται εκεί που πρέπει. Στρέφεται στο διπλανό του, στη γνώση, στην «αλήθεια που απελευθερώνει». Πόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούμε δημοκρατικά, απλά και πολιτισμένα, να νομοθετούμε εμείς για εμάς κι όχι όποιοι άλλοι στο όνομά μας;Πόσο δύσκολο είναι να οργανωθούμε από τα κάτω για να ανατρέψουμε μια και καλή το καθεστώς των δουλοφρόνων δυναστών, παίρνοντας τη ζωή και τη χώρα στα χέρια μας; Επιτέλους εμείς να νομοθετούμε, εμείς να αναμορφώσουμε τη χώρα και να ορίσουμε το πώς θα ζήσουμε στον τόπο μας. Οι ανατροπές μόνο από «τα κάτω» γίνονται, φτάνει να υπάρχει κοινό λαϊκό μέτωπο οργανωμένο κι αποφασισμένο.

Γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται ο λαός. Ο στόχος ξεκαθαρίζει καθώς «πετάει» από πάνω του το ψεύτικο «πέπλο» της λήθης, της ασυνειδησίας, που τον καθιστά έρμαιο γελοίων υπανθρώπων-«εξουσιαστών». Αναγνωρίζει τις αληθινές του ανάγκες-πέρα από τις ψεύτικες που του φόρτωσαν για να τον χρησιμοποιούν ως εργαλείο του δικού τους πλουτισμού. Τώρα γνωρίζει ότι όλα όσα πίστεψε ήταν μια ψευδαίσθηση, μια πλεκτάνη, για να του κλέψουν το πιο πολύτιμο αγαθό ,την ελευθερία.

Του έστρεψαν την προσοχή του στα μικρά, στην «εξειδίκευση», στον υλικό πλούτο, για να ξοδεύεται σε φτηνά φετίχ, σε ενδιαφέροντα ρηχά και μικρότητες που του κλέψανε την ίδια την εσωτερική του «φλόγα». Η κοινωνική τραγωδία , η αηδία κι ο αποτροπιασμός που νιώθουμε οδηγεί στην αναίρεση όλων των «σκουπιδιών» που μας φόρτωσαν ως «μοίρα» κι οι περισσότεροι πια βρίσκουμε ένα νέο βηματισμό, μια άλλη οπτική ζωής, που θα μας βγάλει από το τέλμα του πόνου, της απόγνωσης και του θανάτου.

Για τους εγρήγορους- άγρυπνους, που θέλουν να δουν την αλήθεια, είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι στο διαδίκτυο-εκτός από τα πολλά σκουπίδια-υπάρχουν κείμενα που βοηθάνε πολύ στην εκ νέου ανακάλυψη του εαυτού μας ,της πολιτισμικής και κοινωνικής μας ταυτότητας, πέρα από τις ιδεοληψίες των χειραγωγών της άθλιας «ενημέρωσης» και «ψυχαγωγίας». Η ανωμαλία, η κρίση που ζούμε βγάζει ,στην « επιφάνεια» όλα τα τέρατα που στοίχειωσαν τις ζωές μας και μας οδήγησαν στον έσχατο ευτελισμό και στη φτώχεια. Η πνευματική φτώχεια όμως υποχωρεί κι η γνώση δυναμώνει όσο ποτέ άλλοτε την ελπίδα.

Ζούμε την εσχατιά μιας ιλαροτραγωδίας που ονομάζεται καθεστώς της μεταπολίτευσης. Μόνο η έμπνευση, η δημιουργικότητα μας σώζει. Και καλούμαστε ως λαός με συγκεκριμένη ταυτότητα, συλλογική «μνήμη», πολιτισμικό «φορτίο» να βρούμε τη χρυσή τομή, να συνθέσουμε εξ αρχής το δίκαιο, τη δημοκρατία ,το νέο κοινωνικό συμβόλαιο της λευτεριάς μας αυτοπροσώπως ,χωρίς «μεσάζοντες». Η ανάθεση της ζωής μας σε κάποιους άλλους τελειώνει. Εμείς οφείλουμε να νομοθετούμε και να λογοδοτούμε με αξιοκρατία και δίκιο με όρους ισοπολιτείας, ισηγορίας, ισότητας.

Αν κι αυτή τη φορά -ενώ βλέπουμε πιο καθαρά από ποτέ το «θηρίο»-δεν νικήσουμε οριστικά τους κατά συρροή δολοφόνους ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ τους ενόχους εσχάτης προδοσίας, δε θα χαθούμε μόνο εμείς από το χάρτη, αλλά κι όλοι οι λαοί του πλανήτη θα ζήσουν την Κόλαση του Δάντη, εξαιτίας μιας χούφτας παλιανθρώπων, μιασμάτων -κλεπτών.

Δεν έγινε τυχαία ο Ελληνισμός το «πειραματόζωο» και το «φόβητρο» των λαών του πλανήτη, ούτε και ονομάστηκε το συμβόλαιο της υποταγής μας τυχαία «μνημόνιο». Μόνο η μνήμη μπορεί να μας δώσει την εσωτερική δύναμη που χρειαζόμαστε και τη γνώση για το α-ληθινό μας χρέος ,που είναι η εν-θύμιση, ο νόστος κι ό,τι αντιπροσωπεύει ή εκφράζει ο Ελληνικός πολιτισμός ανά τους αιώνες. Κάποιο «χρέος» δεν «πληρώθηκε», κάποιος νόστος δεν βιώθηκε, κι αν πίσω δε γυρίσεις να δεις τα ίχνη της πορείας, δε θα κατανοήσεις πού βαδίζεις και ποιο «χρέος» οφείλεις να ξεπληρώσεις. Αυτό το οφείλεις στους παππούδες ,στους δικούς σου ανθρώπους, που ποτέ δεν ελευθερώθηκε από τους βάρβαρους, με τα χίλια «προσωπεία». Υπάρχουνε σημάδια, μαρτυρίες ότι κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί με κέντρο την Ελλάδα. όταν κι η τελευταία αυταπάτη κι ο φόβος τελειώσουν.

Η ανατροπή μόνο με ποιοτικούς και καθαρούς όρους στην πράξη μπορεί να προκύψει-μόνο από γνήσιους αγωνιστές της ζωής κι όχι από απολειφάδια των κομματικών παραμάγαζων. Η ίδια η βία της Ανάγκης οδηγεί αναπότρεπτα στον επαναπροσδιορισμό των πεποιθήσεων, του ίδιου του στόχου ζωής και των «θέλω». Αυτή τη φορά δε θα «νικήσουν» οι φιλοδοξίες και τα πάθη, το βόλεμα, η φενάκη κι η βαρβαρότητα της εγωπάθειας ,αλλά η συλλογική μας μνήμη κι η συλλογική μας δράση. Αυτή τη φορά ο κεντρικός στόχος της απελευθέρωσης της χώρας από τους ξένους και ντόπιους δυνάστες είναι δική μας ευθύνη. Ήδη έχουμε μπει στη δίνη της αλήθειας και πάντα οι κρίσεις οδηγούν σε ανατροπές.

Το Μεγάλο ψέμα της μεταπολίτευσης καταρρέει κι ας τρέμουν οι «πρωταγωνιστές» του. Οι άλλοι, που απλά σέβονται και συμπονούν το διπλανό τους, ας αναλάβουν δράση έξω από κομματικά μαντριά, που αλλοτριώνουν συνειδήσεις καπηλευόμενα τις πιο αγνές, διαχρονικές αξίες και πρόσωπα-μύθους που θυσιάστηκαν γι' αυτήν την πατρίδα, χωρίς φυσικά να ζητάνε ανταπόδοση ούτε ψεύτικα «εύγε» και προπαντός «χρωματιστά χαρτάκια» για να κρύψουν με αυτά τη γύμνια τους. Το δικό μας «ραντεβού με την ιστορία» -όχι ως φάρσα αυτή τη φορά-είναι ήδη εδώ κι η οργάνωση από τα κάτω, η ενότητα κι η αποφασιστικότητά μας για λευτεριά και δίκιο θα κρίνουν τη λύση του δράματος, που ζούμε!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Έλλη Διαμαντοπούλου για την Τρικλοποδια
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/blog-post_434.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters