Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ληστρική επίθεση της παγκόσμιας μαφίας…


image
Του Ντίνου Αυγουστή  
Αναντίλεκτα η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και Εθνική δοκιμασία, με τις αφόρητες πιέσεις των σατανικών διεθνών κέντρων εξουσίας, μέρα με την μέρα να αυξάνονται και να εντείνονται. Παρ΄ όλα αυτά, όμως, υπάρχουν πάντα περιθώρια ανάλογων κατά περίπτωση και περίσταση αντιδράσεων, και σωστών χειρισμών. Η Ελλάδα που χρειάζεται την πολύτιμη συμβολή όλων μας για να απαλλαγεί από την ληστρική επίθεση της παγκόσμιας μαφίας!

Ποιό είναι λοιπόν αυτό το «αόρατο» χέρι που εξακολουθητικά και μεθοδευμένα απεργάζεται με ιδιαίτερη συνέπεια την εθνική μας αποδόμηση; Ας δούμε μαζί σήμερα μια από τις πολλές βασικές αιτίες αυτής της πρωτοφανούς οικονομικής δοκιμασίας. Να πάμε λίγα χρόνια πίσω, σε μια χρονική περίοδο όπου το ένα μετά το άλλο τα ελληνικά πολυκαταστήματα γίνονταν στόχος αδίστακτων εμπρηστών που εκτελώντας ένα σατανικό σχέδιο αποδόμησης της ελληνικής οικονομίας τα παρέδιδαν το ένα μετά το άλλο στις φλόγες, με τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αθήνα του 1980-1981, όπου μέσα σε λίγους μήνες κατάστρεψαν σχεδόν όλες τις μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις πολυκαταστημάτων, ως δήθεν καπιταλιστικούς στόχους, δήθεν τρομοκρατικών οργανώσεων!
Η πρώτη μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 19 Δεκεμβρίου 1980 με την ταυτόχρονη πυρπόληση του “ΜΙΝΙΟΝ” στην οδό Πατησίων και του “ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ” στην οδό Σταδίου στην Αθήνα. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η ταυτόχρονη έναρξη και των δύο πυρκαγιών και η παράδοση στις φλόγες όλων των ορόφων από την αρχή κατέστησαν την πυροσβεστική επιχείρηση τιτάνια. Ήταν τέτοιο το μέγεθος της καταστροφή που επιτόπου για ενημέρωση κατέφθασαν ο τότε Πρωθυπουργός Γ. Ράλλης και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Δαβάκης. Παρόμοιο εφιαλτικό σκηνικό επαναλήφθηκε μετά από ένα εξάμηνο, πάλι τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Ιουνίου 1981 με την ταυτόχρονη πυρπόληση αυτή την φορά του ‘ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ” στην πλατεία Δημαρχείου και του “ΑΤΕΝΕ” στην οδό Σταδίου. Οι πυκνοί καπνοί κάλυψαν όλο το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ οι φλόγες έκαναν μέρα όλο το εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Ένα μήνα μετά οι άγνωστοι εμπρηστές ξανακτυπούν. Το απόγευμα της 4ης Ιουλίου 1981 σειρά έχει το πολυκατάστημα “ΔΡΑΓΩΝΑΣ” το οποίο είναι και το μοναδικό που υπέστη μικρές μόνο ζημιές. Τρεις μέρες μετά, στις 7 Ιουλίου 1981 και πάλι απόγευμα, το εφιαλτικό σκηνικό μεταφέρεται στον Πειραιά. Το 8ώροφο πολυκατάστημα “ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ” περικυκλώνεται από πυκνούς καπνούς, με τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα.
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την εισβολή όλων των αντεθνικών πολυεθνικών εταιρειών... που σε συνδυασμό με το έγκλημα του χρηματιστηρίου, την ασυδοσία των τραπεζών και την μεθοδευμένη αποδόμηση της πρωτογενούς παραγωγής (βλέπε πρόγραμμα αγροτικών επιδοτήσεων, θάψιμο των αγροτικών προϊόντων μας στις χωματερές, κλείσιμο παραγωγικών μονάδων, κ.α.) και την μετανάστευση όλων των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων στα γειτονικά Σκόπια και την Βουλγαρία δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο απειλεί συθέμελα σε κάθε επίπεδο την συνοχή της πατρίδας μας.
Υ.Γ.: Αναλογίζομαι μου έλεγε προχθές ένα καθ’ όλα υποψιασμένος πολίτης που να είναι όλοι εκείνοι οι δήθεν υπερασπιστές των αδυνάτων που με ψήλου πήδημα πατούσαν την σκανδάλη και σκότωναν… Με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα λέτε να έχει δίκαιο ο φίλος μας που υποστηρίζει ότι μάλλον και αυτοί είναι μέρος του ίδιου σάπιου πολιτικού συστήματος. Λέτε!!!!

Ντίνος Αυγουστή
Εκπαιδευτικός στο Τ.Ε.Ι. της Λάρισας
Από το Μονάγρι Λεμεσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters