Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΫΛΙΚΟΣ ΥΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΫΛΙΚΟΣ ΥΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

.
Υποτίθεται ότι οι Αριστεροί δεν κάνουν ιδιοτικοποιήσεις, κόλπον, όλοι εις τον ίδιον παγκόσμιον στοϊκόν συνασπισμόν παίζουν, οι θεατρίνοι επί του πλατώ εχθροί αλλά επί της πραγματικότητος συνεργοί.
.
Ο Τσίπρας ομοιάζει εις τον Ανδρέα Παπανδρέου γονιδιακά περισσότερον εξ όσου ο Τζιέφρυ ή ο Αντρίκκος!!!!
.
Λέτε να έγινε καμμία πατταλοδουλειά;
.
Ο Τσίπρας έχει το πρόσωπον αλλά και την λαοπλάνα φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου άλλωστε δεν είναι τυχαίον που οι ΠΑΣΟΚΟΙ έγιναν ΣΥΡΡΙΖΑΙΟΙ!!!! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
http://news-cobra.blogspot.gr/2015/01/blog-post_81.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters