Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Δεν βάζουμε μυαλό....δεν μαθαίνουμε με τίποτα..


Ξεχάσαμε τη έγινε παλιά , ξεχάσαμε ποιοι λειτούργησαν σαν χύτρα εκτόνωσης, ξεχνάμε ότι στα σχέδια τους είναι μια πτώχευση αφού μας πήραν και τα σώβρακα ...ΞΕΧΝΑΜΕ...!
Έχουμε μια απάτη που στήθηκε από την συμμορία των τραπεζιτών και σαν αρχή του Ντόμινο ήταν ο GAP..ο οποίος εντέχνως δημιούργησε την ανασφάλεια στην αγορά μιας και ενώ μας έδιναν δανεικά ο κύριος GAP συνεχώς μας υποβάθμιζε και δεν δεχόταν τα δανεικά που ήταν με τα επιτόκια στο πάτωμα... !!
Έχουμε τους επόμενους που μαγείρεψαν μια ανύπαρκτη κρίση για να ξεπουλήσουν ότι σημαντικό έχει η Ελλάδα , ορυκτά , οργανισμούς ... και από ότι οσμίζομαι πάμε και σε κινήσεις πιο θερμής κρίσις ώστε μετά την διαιτησία σε θερμά επεισόδια να περάσουμε και σε συνεκμετάλλευση !
Λίγο τα εβραίικα κανάλια να σε παίξουν σαν τον σούπερμαν , λίγο δυο τρεις στημένοι διάλογοι που επί της ουσίας άλλα είπαν άλλα εμείς ακούσαμε , λίγο θάρρος και συναίνεση από τους παπαγάλους και ο Έλληνας είναι έτοιμος να κάνει την μεγαλύτερη μαλακία της Ζωής του....να δικαιολογήσει ως κίνηση ηρωισμού την πτώχευση της χώρας ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΕΝΟΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.....!!
Αν είσαστε μόνο για αυτό ρε Έλληνες χαλάλι σας.....ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ....γιατί η βλακεία είναι ανίκητη .... Αν μόνο για να το παίξεις ήρωας νομίζεις ότι έχεις και το δικαίωμα να ρισκάρεις το μέλλον της ελευθέριας της χώρας ...ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ το γ@μησι που θα φας ....!
ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ για το άδειασμα που θα γράφει αύριο η ιστορία και όχι η προφητεία...για το άδειασμα όλων.... !!
ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ... ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ....ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ...!
Stranger.,..


http://www.katohika.gr/2015/01/den-vazoume-mialo-den-mathainoume-tipota.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters