Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Δεν βάζουμε μυαλό....δεν μαθαίνουμε με τίποτα..


Ξεχάσαμε τη έγινε παλιά , ξεχάσαμε ποιοι λειτούργησαν σαν χύτρα εκτόνωσης, ξεχνάμε ότι στα σχέδια τους είναι μια πτώχευση αφού μας πήραν και τα σώβρακα ...ΞΕΧΝΑΜΕ...!
Έχουμε μια απάτη που στήθηκε από την συμμορία των τραπεζιτών και σαν αρχή του Ντόμινο ήταν ο GAP..ο οποίος εντέχνως δημιούργησε την ανασφάλεια στην αγορά μιας και ενώ μας έδιναν δανεικά ο κύριος GAP συνεχώς μας υποβάθμιζε και δεν δεχόταν τα δανεικά που ήταν με τα επιτόκια στο πάτωμα... !!
Έχουμε τους επόμενους που μαγείρεψαν μια ανύπαρκτη κρίση για να ξεπουλήσουν ότι σημαντικό έχει η Ελλάδα , ορυκτά , οργανισμούς ... και από ότι οσμίζομαι πάμε και σε κινήσεις πιο θερμής κρίσις ώστε μετά την διαιτησία σε θερμά επεισόδια να περάσουμε και σε συνεκμετάλλευση !
Λίγο τα εβραίικα κανάλια να σε παίξουν σαν τον σούπερμαν , λίγο δυο τρεις στημένοι διάλογοι που επί της ουσίας άλλα είπαν άλλα εμείς ακούσαμε , λίγο θάρρος και συναίνεση από τους παπαγάλους και ο Έλληνας είναι έτοιμος να κάνει την μεγαλύτερη μαλακία της Ζωής του....να δικαιολογήσει ως κίνηση ηρωισμού την πτώχευση της χώρας ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΕΝΟΣ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.....!!
Αν είσαστε μόνο για αυτό ρε Έλληνες χαλάλι σας.....ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ....γιατί η βλακεία είναι ανίκητη .... Αν μόνο για να το παίξεις ήρωας νομίζεις ότι έχεις και το δικαίωμα να ρισκάρεις το μέλλον της ελευθέριας της χώρας ...ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ το γ@μησι που θα φας ....!
ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ για το άδειασμα που θα γράφει αύριο η ιστορία και όχι η προφητεία...για το άδειασμα όλων.... !!
ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ... ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ....ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ...!
Stranger.,..


http://www.katohika.gr/2015/01/den-vazoume-mialo-den-mathainoume-tipota.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters