Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Πλατφόρμες πυραύλων και άρματα έστησε η Τουρκία στα σύνορά της με τη Συρία και σήμανε κόκκινο συναγερμό έπειτα από την αύξηση των μαχών μεταξύ των τζιχαντιστών και του κουρδικού YPG στο Κομπάνι.
Στην επαρχία Σουρούτς της Τουρκίας επικρατεί ένταση καθώς όλμοι και σφαίρες πέφτουν στην Τουρκία από το Κομπάνι. Η στρατοχωροφυλακή έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δεν επιτρέπει στους κατοίκους της περιοχής να πλησιάσουν. Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός διαδήλωσης εναντίον των τζιχαντιστών στην πόλη Μους της νοτιονατολικής Τουρκίας έπειτα από συγκρούσεις με την τουρκική αστυνομία.
Επεισόδια υπήρξαν και στα σύνορα καθώς και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας το απόγευμα σήμερα. Στη Μους σκοτώθηκε ένας 25χρονος και τραυματίστηκε άλλος ένας νεαρός έπειτα από πυρ που άνοιξε η αστυνομία εναντίον των διαδηλωτών. Στα σύνορα με τη Συρία υπήρξαν επεισόδια λόγω της επιμονής μιας ομάδας να παρακολουθεί τις μάχες στην πόλη Κομπάνι από εκείνο το σημείο.
Αστυνομικός στο Βάρτο δολοφόνησε τον 25χρονο Χακάν Μπουκσούρ, πυροβολώντας τον στο κεφάλι με πραγματικά πυρά. Η στρατοχωροφυλακή έριξε δακρυγόνα και παρενέβη με ΤΟΜΑ. Στη Μερσίνα επίσης υπήρξαν επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 9 άτομα. Διαδηλώσεις επίσης και στο Ντενιζλί, το Χακκάρι και την Κωνσταντινούπολη.
Συνεχίζει να συγκεντρώνει στρατεύματα η Τουρκία στα σύνορα με την Συρία ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος δείχνει οτι κάτι περιμένει …Αν πάντως η Τουρκία ήθελε να προστατεύσει όπως είχε υποσχεθεί το Κομπάνι θα μπορούσε απλά να στείλει τα άρματα που βρίσκονται ετοιμα στους λόφους δίπλα στα σύνορα
Στο μεταξύ ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, από το Γκαζιέντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας όπου πήγε να ευχηθεί για τη γιορτή του Μπαϊράμ στους πρόσφυγες της Συρίας, δήλωσε ότι με αεροπορικές επιδρομές δεν μπορεί να σταματήσει αυτή η τρομοκρατία και πως όσο δεν πραγματοποιείται συνεργασία για χερσαίες δυνάμεις αυτή η τρομοκρατία δεν θα τελειώσει.
Δηλώσεις Ερντογάν: Και το Κομπάνι όπου να`ναι πέφτει,. .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters