Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Οι Δολοφόνοι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για κλιμάκωση της χερσαίας επιχείρησης. Διψάνε και γι άλλο αίμα αθώων



Ο δολοφονικός ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται να κλιμακώσει τη χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων στον παλαιστινιακό θύλακα και η επιχείρηση αυτή είναι καθοριστική για να «πληγούν» οι υπόγειες σήραγγες της Χαμάς, καθώς οι βομβαρδισμοί δεν αρκούν για την επίτευξη του στόχου, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός δολοφόνος πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου....
«Δεν είναι δυνατόν να διευθετηθεί (το πρόβλημα) των υπογείων σηράγγων μόνο από αέρος. Οι στρατιώτες επιχειρούν γι’ αυτό επί του εδάφους».
Αυτό δήλωσε κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου διευκρινίζοντας ότι ο στρατός θα «πλήξει τις υπόγειες σήραγγες του τρόμου από τη Γάζα μέχρι το Ισραήλ».
«Οι οδηγίες μου είναι να... προετοιμαστούμε για την πιθανότητα μιας σημαντικά διευρυμένης χερσαίας επιχείρησης και ο στρατός ετοιμάζεται αναλόγως», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.



Νύχτα - κόλαση στη Γάζα
Οι Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις σφυροκοπούσαν όλη τη νύχτα με κάθε τρόπο θέσεις στη Λωρίδα της Γάζας μετά τη διαταγή που έδωσε ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου για την έναρξη χερσαίας στρατιωτικής επιχείρησης στον παλαιστινιακό θύλακα.

Πυρά πυροβολικού αλλά και μπαράζ των πυροβόλων πολεμικών πλοίων στα ανοικτά της Γάζας και από αέρος -με επιθετικά ελικόπτερα- πήραν μέρος στη νυχτερινή επιχείρηση των Ισραηλινών δυνάμεων.

Το Ρόιτερς αλλά και κάτοικοι της Γάζας μίλησαν για σφοδρούς βομβαρδισμούς. 

Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα πως ένας στρατιώτης σκοτώθηκε, ο πρώτος νεκρος από χθες το βράδυ που εξαπέλυσε τη χερσαία επίθεση εναντίον της Γάζας, και άλλοι δύο στρατιώτες τραυματίσθηκαν, ενώ την ίδια στιγμή ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων αυξανόταν στους 258.

Μεταξύ των έξι τελευταίων νεκρών Παλαιστινίων, τέσσερις προέρχονταν από την ίδια οικογένεια του Χαν Γιούνις στο νότιο τμήμα της Γάζας. Δύο άλλοι βρήκαν το θάνατο στο Μπέιτ Χανούν, στο βορρά, δήλωσε ο εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών πρώτων βοηθειών Άσραφ αλ-Κούντρα.

Νωρίτερα σήμερα είχαν σκοτωθεί από τους Ισραηλινούς επτά Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων ένας άνδρας από το Σετζάιγεχ, στην ανατολική Γάζα, δήλωσε ο Κούντρα.



Τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα μωρό πέντε μηνών, σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά στη διάρκεια χωριστών επεισοδίων στην πόλη Ράφα (νότια Λωρίδα της Γάζας), σύμφωνα με τον Κούντρα.

Στο βόρειο τμήμα της Γάζας, δύο άνδρες σκοτώθηκαν από τα πυρά άρματος μάχης στο Μπέιτ Χανούν, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με μια πηγή της παλαιστινιακής Οργάνωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που έχει την έδρα της στη Γάζα, 80% των θυμάτων είναι άμαχοι.

Περίπου 1.920 Παλαιστίνιοι έχουν επίσης τραυματισθεί από την έναρξη της ισραηλινής επιχείρησης αντιποίνων στις 8 Ιουλίου.

Το Ισραήλ υποστήριξε πως η εισβολή του στη Λωρίδα της Γάζας θα είναι περιορισμένης έκτασης -στόχος της θα είναι οι σήραγγες που σκάβουν ένοπλοι- και δήλωσε πως δεν έχει πρόθεση να ανατρέψει την Χαμάς, την ισλαμιστική οργάνωση που κυριαρχεί στη Λωρίδα της Γάζας.

Εκρήξεις φώτισαν τον ουρανό κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και κάτοικοι σε αρκετές περιοχές αυτής της πυκνοκατοικημένης λωρίδας, όπου ζουν 1,8 εκατ. Παλαιστίνιοι, δήλωσαν πως είδαν μικρούς αριθμούς ισραηλινών αρμάτων μάχης να έχουν διασχίσει τα σύνορα από το Ισραήλ.

Οβίδες έπληξαν σημείο κοντά στο νοσοκομείο αλ Ουάφα, ανατολικά της Σετζάια, ενός ανατολικού προαστίου της Γάζας.

«Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Άμυνας διέταξαν τις ένοπλες δυνάμεις να αρχίσουν μια χερσαία επιχείρηση απόψε προκειμένου να πλήξουν τις σήραγγες που οδηγούν τους τρομοκράτες από τη Γάζα στο Ισραήλ», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το γραφείο του Νετανιάχου.



Στη χερσαία επιχείρηση συμμετέχουν μονάδες του πεζικού, των τεθωρακισμένων, του πυροβολικού, του μηχανικού καθώς επίσης οι μυστικές υπηρεσίες με εναέρια και ναυτική υποστήριξη, σύμφωνα με το γενικό επιτελείο του Ισραήλ.

Ο αντισυνταγματάρχης Πίτερ Λέρνερ, μιλώντας στους δημοσιογράφους ήταν σαφής:
«Τώρα συνεχίζουμε με χερσαίες δυνάμεις για να πλήξουμε τις υποδομές των τρομοκρατών, τις υποδομές της Χαμάς σε πολλές περιοχές σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας».

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς Σάμι Αμπού Ζούχρι δήλωσε προς το Ρόιτερς απαντώντας στην ανακοίνωση για την έναρξη της ισραηλινής εισβολής: "Προειδοποιούμε τον Νετανιάχου για τις φοβερές συνέπειες μιας τέτοιας απερίσκεπτης πράξης".

Κάτοικοι της Γάζας και ιατρικοί αξωιματούχοι ανέφεραν σφοδρούς βομβαρδισμούς κατά μήκος των ανατολικών συνόρων από τη νότια πόλη Ράφα ως το βόρειο τμήμα της Λωρίδας.

Μεταξύ των επτά τελευταίων ανθρώπων που σκοτώθηκαν σήμερα περιλαμβάνεται ένας άνδρας από το Σετζαϊγέχ, στην ανατολική Γάζα, δήλωσε ο εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών πρώτων βοηθειών Άσραφ αλ-Κούντρα.




http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_65.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters