Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ; ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ

αεροπλανοπουτιν



Λίγη ώρα πριν τη συντριβή του, τo Boeing 777 της Malaysia Airlines, το οποίο εκτελούσε την πτήση MH17, από το Άμστερνταμ προς την Κουάλα Λουμπούρ, ακολουθούσε σχεδόν την ίδια εναέρια διαδρομή με το αεροσκάφος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Το αεροπλάνο του Πούτιν και το Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών διέσχισαν σήμερα το ίδιο σημείο. Αυτό συνέβη κοντά στην Βαρσοβία, σε ύψος 10.100 μέτρων. Το προεδρικό αεροσκάφος ήταν εκεί στις 16:21 ώρα Μόσχας και το Boeing 777 στις 15:44 ώρα Μόσχας », δήλωσε πηγή, η οποία δεν κατονομάζεται, στο πρακτορείο
«Τα περιγράμματα των αεροσκαφών είναι παρόμοια, οι διαστάσεις μοιάζουν επίσης πάρα πολύ, όσο για το χρωματισμό των αεροσκαφών, αυτός από μια αρκετά μακρινή απόσταση φαίνεται σχεδόν ίδιος», πρόσθεσε η πηγή, τονίζοντας ότι το προεδρικό αεροσκάφος ενδέχεται τελικά να ήταν ο στόχος του ουκρανικού μαχητικού.
Νωρίτερα, οι φιλορώσοι αυτονομιστές κατηγόρησαν την Ουκρανία για προβοκάτσια σε βάρος τους, λέγοντας ότι ένα ουκρανικό μαχητικό κατέρριψε το αεροσκάφος με τους 295 επιβάτες.
Επιπλέον ανακοίνωσαν ότι έχουν βρεθεί τα μαύρα κουτιά και ζήτησαν τη συγκρότηση διεθνούς επιτροπής για τη διερεύνηση των αιτίων της καταστροφής.
Hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters