Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Γιάννης Καλογερόπουλος: ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ . . ΠΕΤΡΕΣ . ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;;;;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΗΤΑΓΕ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ;;;

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΡΗΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 0,5 % ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ;;; ...... ΑΡΑ ΑΤΟΚΑ !!!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ...... ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;;; ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ.. ΧΑΧΑΧΑ...... ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ .. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ;;;;!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ;;;; ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ;;; Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ..... 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ;;; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ;;;; ... ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;;;

ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΓΛΚ ΚΑΙ ΟΔΔΧ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ.... ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ........ ΕΝΩ ΕΧΕΙ........ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΙΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ........ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ..... ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ... ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΛ΄ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;;; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ Ο.... ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΜΟ@@ΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ;;; ΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;;!!!! Ο ΓΚΟΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ.!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ;;;; ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ;;;;... ...... ΣΑΠΙΣΜΑ ΤΑ ΠΑ.Ι.ΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ....

Γιάννης Καλογερόπουλος ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ .... ΤΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ;;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ;;;; ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ !!!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ..... ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΗ,... ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...... ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ..... ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.!!!!!..... ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ 3 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑΤΑ ΦΤΗΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.!!!! ..... ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ Α@@ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ .... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ "ΦΩΝΑΖΕΙΣ"




 

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6451.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters