Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τον τάπωσε για τα καλά ο Πούτιν τον Κάρολο. Η σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Χίτλερ




RT για βρετανική βασιλική οικογένεια: «Δείτε τον Prince Charming με τα γερμανικά SS»! Εικόνες-βίντεο
Σάλος έχει προκύψει στη Ρωσία από την σύγκριση του Βλάντιμιρ Πούτιν με τον Αδόλφο Χίτλερ την οποία έκανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο πρίγκιπα Κάρολος της Βρετανίας.
Ο Κάρολος φέρεται να έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Μουσείο Μετανάστευσης στον Καναδά την Τρίτη απευθυνόμενος σε μία γυναίκα η οποία του αποκάλυψε ότι έχασε όλη την οικογένειά της στο Ολοκαύτωμα, λέγοντάς της ότι ο Πούτιν είναι ο Χίτλερ του σήμερα, σχολιάζοντας τη στάση και τις κινήσεις της Μόσχας στην ουκρανική κρίση.

Την Πέμπτη το Russia Today, πέρασε στην... αντεπίθεση, παρουσιάζοντας ένα θέμα που -όπως ισχυρίζεται- δείχνει τους ιστορικούς δεσμούς της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας με τους Ναζί και κάλεσε τον πρίγκιπα Κάρολο να ρίξει μία ματιά στην ίδια του την οικογένεια προτού αμφισβητήσει τις πράξεις του Ρώσου προέδρου στην Ουκρανία.
«Εάν υπάρχει κάποιος που ξέρει αληθινούς Ναζί, είναι η βασιλική οικογένεια», σχολίασε πολιτική αναλύτρια του RT πριν την παρουσίαση ενός φωτορεπορτάζ, που στόχο έχει να φωτίσει τις συνδέσεις της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας με τον ναζισμό.
Στο βίντεο με φωτογραφίες που παρουσίασε το RT, μεταξύ άλλων, βλέπουμε, τον Δούκα του Γουίντσορ, αδελφό της βασίλισσας Ελισάβετ και θείο του Καρόλου, να επισκέπτεται τον Χίτλερ στο καταφύγιό του στο Ομπερσάλσμπεργκ το 1937, έχοντας περάσει λίγος καιρός από όταν παραιτήθηκε ως βασιλιάς της Αγγλίας με τον τίτλο ο Έντουαρτ ο 8ος. Το ρωσικό μέσο μάλιστα, στο βίντεο προσθέτει ότι η σύζυγός του, Γουάλας Σίμσον, και εκείνος έκαναν «παρέα με τον Χίτλερ».
Ακόμη το RT σημειώνει πως η αδελφή του δούκα του Εδιμβούργου και πατέρα του πρίγκιπα Καρόλου, Σόφι, ήταν παντρεμένη με έναν αξιωματικό των SS, ενώ παρουσιάζει και φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι, που είναι ο γιος του Καρόλου, να φορά ναζιστική στολή σε ένα πάρτι το 2005.
Το θέμα, πάντως, δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν την 6η Ιουνίου, όπου ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρόκειται να συναντηθεί με τον Πούτιν και άλλους ηγέτες στις τελετές για την 70η επέτειο της απόβασης των Συμμάχων στη Νορμανδία.









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters