Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αφίσα της ανεξάρτητης Θράκης! Ανέβηκε στο facebook ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Δεν μας έφθανε ...η σημαία της Δ.Θράκης που λανσάρουν διάφοροι.
Δημοσιογράφος της τουρκόφωνης εφημερίδας της
Θράκης είχε "ανεβάσει" στο facebook αφίσα που απεικονίζει τη Θράκη ...ανεξάρτητη! Δηλαδή για να μην κρυβόμαστε τουρκική! Αντιγράφουμε από τα tourkikanea.gr που εντόπισαν τη προκλητική αφίσα:..."Καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει στο Facebook τις αγαπημένες του φωτογραφίες αφίσες τραγούδια κ.λ.π. Από αυτό φυσικά και δεν εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι της μειονότητας. Ένας λοιπόν εξ αυτών που μάλλον ...δεν φημίζεται για τα φιλελληνικά του αισθήματα είναι ο κ. Τζεγκίζ Ομέρ από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μιλλέτ που βγαίνει στην Ξάνθη. Δημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα μια από τις αφίσες που είχε στην ιστοσελίδα του στο Facebook.
thracetoutkiki
Αυτή τη στιγμή την έχει αφαιρέσει αλλά εμείς την είχαμε εντοπίσει για καιρό εκεί. Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να την δημοσιεύσουμε διότι και οι κρίνοντες (δημοσιογράφοι) και αυτοί οι ίδιοι κρίνονται.
Πηγή: Onalert.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΠΟΛΛΟΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΘΕΙ..... ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ>> 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters