Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ηλεία: Συνελήφθη ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Θ. Κοτζιάς σε απόρριψη σκουπιδιών σε δασική έκταση – Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

skoupidia_1026149786fd282aab9252082632a078
Δεν πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο. Αίσθηση προκαλεί εν μέσω προεκλογικής περιόδου, η σύλληψη δημάρχου στην Ηλεία, επ’ αυτοφώρω την ώρα που απορριμματοφόρα του δήμου, προχωρούσαν στην εναπόθεση σκουπιδιών σε δασική έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr και αστυνομικές πηγές η σύλληψη του δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας Θύμιου Κοτζιά, έγινε μέσα στη νύχτα και ύστερα από επώνυμη καταγγελία που προηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της έδρα του δήμου.Ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας αντιμετωπίζει μήνες τώρα σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια και αυτή η κίνηση επελέγη ώστε να μην υπάρχουν περαιτέρω συνέπειες για τους κατοίκους, αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του δημάρχου. Ωστόσο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση τόσο από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όσο και από το δήμο. Σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο ο δήμαρχος στον οποίο θα απαγγελθούν κατηγορίες για υποβάθμιση περιβάλλοντος.
Στο σημείο – δίπλα στον ποταμό Αλφειό – υπάρχουν δύο λάκκοι αρκετά μεγάλοι, εκ των οποίων ο ένας είναι γεμάτος με σκουπίδια και καλυμένος, ενώ ο δεύτερος άδειος έτοιμος προς χρήση. Ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση πέντε μέτρων απο ποτάμι και στο σημείο εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν δύο απορριμματοφόρα, ενώ οι οδηγοί τους κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη.Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας«Συνελήφθη Δήμαρχος στην Ηλεία για ρύπανση περιβάλλοντοςΚατασχέθηκαν δύο έμφορτα απορριμματοφόρα και ένα μηχάνημα έργων του Δήμου Συνελήφθη σήμερα (1-4-2014) νωρίς το πρωί, στο Λούβρο Αρχαίας  Ολυμπίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, Δήμαρχος  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ρύπανσης  περιβάλλοντος.
Ειδικότερα μετά από τηλεφωνική καταγγελία, στο κέντρο επιχειρήσεων της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, για εναπόθεση αστικών απορριμμάτων στη Λιναριά Ηλείας, από δημοτικά απορριμματοφόρα, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν το δήμαρχο, ο οποίος τους υπέδειξε  παραποτάμια περιοχή του ποταμού Αλφειού, σε απόσταση λίγων  χιλιομέτρων, που βρίσκονταν δύο έμφορτα απορριμματοφόρα και ένα μηχάνημα έργων (τσάπα) του Δήμου.
Κατά την άφιξη των αστυνομικών, τα οχήματα ήταν ακινητοποιημένα χωρίς  να προβαίνουν σε καμία εργασία και χωρίς να υπάρχουν χειριστές, ενώ σε  κοντινή απόσταση είχε διανοιχτεί τάφρος, διαστάσεων 5Χ6Χ5 μέτρων  περίπου.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας,  συνελήφθη ο δήμαρχος και κατασχέθηκαν τα τρία οχήματα του Δήμου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ  οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των χειριστών των οχημάτων  βρίσκονται σε εξέλιξη.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας».
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…
* φωτογραφία αρχείου
Πρώτη ανάρτηση 09:47 01/04
Τελευταία ενημέρωση 14:29 01/04

Πηγή

ilialive.gr
……………………………………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
Συλλήψεις στον Πύργο Ηλείας για εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος.
ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΔΗΜΟΤΕΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Η ΚΑΥΚΑΝΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΡΡΑ

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ!ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ

10/11/2897* «ΛΙΜΝΕΣ» ΑΛΦΕΙΟΥ.ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ» ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΛΙΜΝΕΣ» (ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΦΕΙΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters