Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Αναλώσιμοι καταναλωτές

Πέθανε μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο ένας κορυφαίος του συστήματος καταναλωτής, που είχε κάνει σπουδές σπουδαίες και είχε διατελέσει σε θέσεις προέδρου και διευθύνοντος σε πολλές εταιρίες και επιχειρήσεις, που είχε βραβευθεί επίσης πολλές φορές από το σύστημα, που είχε αναλάβει θέσεις πολιτικές και “υπεύθυνες” και που, όπως όλοι οι καταναλωτές, ανώτερων κλιμακίων σαν του λόγου του αλλά και του συρμού, είχε ξεχάσει προφανώς ότι δεν το λένε το φωτεινό αυτό διάστημα καριέρα και σταδιοδρομία αλλά ζωή και είχε πορευθεί τυφλωμένος εντελώς και αμαθής μέσα στην πλάνη και την ανοησία που του κληροδότησαν οι προηγούμενοι όσον αφορά στα βασικά
κυρίως, την διατροφή, την ευθύνη της ζωής και της υγείας, την συνειδητότητα.
Έπεσαν από τα σύννεφα πάλι οι καταναλωτές δημοσιογράφοι με την είδηση του θανάτου ενός κορυφαίου καταναλωτή που έζησε ως στέλεχος και τράφηκε με χημικές τροφές και σκέψεις σε όλη τη ζωή του, όπως ακριβώς κάνει εδώ και κάποιες δεκαετίες το 60% πλέον της παγκόσμιας κοινότητας των ανθρώπων, οι οποίοι είναι πλεόν πρώην άνθρωποι και νυν καταναλωτές, κόπτονται δήθεν για τα όρια συνταξιοδότησής τους δίχως όμως να σκέφτονται καθόλου ότι με τον τρόπο που ζουν δεν θα περνούν πια τα 60 χρόνια ζωής οι πλέον μακροβιότεροι εξ αυτών..
Ακόμη σοκ όμως, όπως αντιλήφθηκα, προκαλούν τέτοιες ειδήσεις στους καταναλωτές των μμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πάρει πρέφα τίποτα. Πιστεύουν ακόμη ότι πορεύονται σωστά ως ανθρωπότητα, ότι πορεύονται προς την ανάπτυξη, την πρόοδο και την εξέλιξη και ότι η ασθένεια είναι θέμα κακής μοίρας και ατυχίας. Σε 20 χρόνια που θα έχουν απομείνει οι μισοί, ακόμη και δίχως πόλεμο, οι παγκόσμιοι καταναλωτές, ίσως να καταλάβει τότε κάτι τις ο σύγχρονος σπουδαγμένος και πολιτισμένος άνθρωπος. Αν μπορεί να νιώθει και να σκέφτεται το ον αυτό ως τότε.
Με τέτοια οπισθοδρόμηση που να θεωρείται κιόλας ανάπτυξη και πρόοδος, με τέτοια αρρώστια στους ανθρώπους, που να θεωρείται κιόλας υγεία, πολιτισμός, εξέλιξη, με τέτοια έλλειψη συνειδητότητας από ένα ον, το οποίον όμως θεωρεί κιόλας με αυτοπεποίθηση το είδος του ως το κορυφαίο όλων, προς το παρόν δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση αλλαγής πορείας και ευημερίας των ανθρώπων επί γης.
Η αλλαγή του αξιακού συστήματος και η επαναφορά των αιξιών και των ευτελειών στην θέση τους την πραγματική, είναι η μόνη λύση για όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας και του οικοσυστήματος γενικότερα, ακόμα και για την κρίση του ανυπόστατου και πλάνου χρηματοοικονομικού συστήματος των αναλώσιμων καταναλωτών

Πηγή:
http://ideopigi.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5899.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters