Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η Τουρκία σύντομα δίχως Στενά.

τα στενά 
Και ενώ την Ελλάδα την βάλανε στα οικονομικά στενά, την Τουρκία θα την αφήσουν  σύντομα  δίχως ΣΤΕΝΑ.
Άνοιξη του 2008… διάλογος γενόμενος στο Περιβόλι της Παναγίας.
Στην επικαιρότητα μεσουρανούσε το θέμα της αντιπυραυλικής ασπίδας στην Ευρώπη.
Γέροντας
  • Πριν λίγες μέρες είχα την επίσκεψη στο κελί μου επισήμων Ρώσων επιχειρηματιών. Με παρεκάλεσαν θερμά να κάνω προσευχή να ματαιωθούν οι ενέργειες να στηθεί στην Αν Ευρώπη το δίκτυ αυτού του θανάτου.
  • Τους απάντησα ότι κάθε μέρα εδώ κάνουμε προσευχή υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ κόσμου. Πρέπει όμως και εσείς καλοπροαίρετα να εξαντλήσετε όλα τα ειρηνικά μέσα.
Ρώσοι επιχειρηματίες
  • Μας φοβίζει η γεωστρατηγική πίεση που ασκούν οι Αμερικάνοι με τους Ευρωπαίους συμμάχους τους.
  • Πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσουν όλα!!
  • Αν χαθεί ο έλεγχος τελικά θα την πληρώσουν αθώοι πληθυσμοί που δοκιμάσθηκαν φρικτά στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  • Ξέρουν πολύ καλά ότι η Ρωσία διαθέτει διπλάσια πυρηνικά επιθετικά όπλα και δεν θα μείνει με χέρια δεμένα αλλά θα φροντίσει να ¨ σφραγίσει¨ όλα τα Περάσματα του Θανάτου.

Αυτός ο  προ πενταετίας διάλογος είναι τόσο επίκαιρος για το σήμερα και  για το  αύριο που μας περιμένει.
Για το σήμερα… γιατί  παρακολουθούμε μία έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία που συνοδεύεται απο μία ¨σεισμογενή¨ ακολουθία γεωπολιτικών γεγονότων  κατά μήκος των πρώην Ανατολικών χωρών φτάνοντας μέχρι και την γειτονιά μας .
Και πάμε στην γειτονιά μας.
Η Τουρκία στο ¨γεωπολιτικό χρηματιστήριο¨ αξιών είναι προσωρινά αναβαθμισμένη λόγω του πρόσφατου ενδιαφέροντος των Στενών του Ελλησπόντου. Δηλ με άλλα λόγια την έχουν ακόμα για λίγο ανάγκη.
Και τι είναι τα Στενά αυτά;
Ένα Πέρασμα Θανάτου  εναντίων των Ρώσων υπο το πρίσμα των σημερινών συγκυριών.
Όσο θα πιέζουν οι  Δυτικές Δυνάμεις τους Τούρκους  ¨με τον τρόπο τους¨  την στιγμή που τα εσωτερικά,  κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά προβλήματα της Τουρκίας αποκορυφώνονται, τόσο θα είναι ευκολότερο για αυτούς να ¨ ελέγχουν¨ μαζί με τους Τούρκους  το ασφυκτικό πλεύρισμα της Ρωσίας στο νότιο Θαλάσσιο υπογάστριο της στην Μαύρη Θάλασσα.
Ενώ οι Ρώσοι πετυχαίνουν στην ευρύτερη περιοχή , έξω από την αυλή τους οι κίνδυνοι καραδοκούν.
Τι και αν πέτυχε η Ρωσική διπλωματία  στρατιωτική προσέγγιση με την Αίγυπτο; Ακόμα και η  προσωρινή  επιτυχία στην Συρία  πέραν των θετικών της σημείων θα επιβαρύνει τελικά  την Μεσόγειο Θάλασσα με την υδρόλυση εν πλώ δεκάδων τόνων χημικών όπλων δίχως να ξέρουμε τον βαθμό της επικινδυνότητας.
Τι απέφεραν τελικά αυτές οι επιτυχίες;
ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ
Και αν μιλάμε για  το κοινωνικό  μέτωπο Ουκρανία το βλέπουμε σε απ ευθείας αναμετάδοση.
Σε λίγο όμως θα μας απασχολεί ένα καινούργιο μέτωπο που θα ανοίξει  παράπλευρα μας γιατί αποτελεί την κατεπείγουσα προτεραιότητα στρατηγική επιλογή των Ρώσων.
ΚΑΙ αυτό   είναι  ο  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ.
Οι  Ρώσοι για να κοιμούνται ήσυχοι θα θελήσουν να ¨ανακατασκευάσουν¨ εξ αρχής όλο το διεθνές πλαίσιο που διέπει την ναυσιπλοοία  στα  Στενά.
Πώς θα γίνει αυτό;  O ΘΕΟΣ και η Ψυχή τους.
Όμως θα πάρει και εμάς η μπόρα…
Διότι  τα Στενά έχουν σχέση με τους διεθνείς διαδρόμους του Αιγαίου, με την ΑΟΖ και τα συμπαραμαρτούμενα της βλ. ενεργειακά κοιτάσματα, γκρίζες ζώνες, υφαλοκρηπίδα κ.α
Τι ποιο άλλο ¨εύφλεκτο υλικό¨ να παραθέσουμε το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φυτίλι για να ανάψει ευρύτερες γεωπολιτικές ανατροπές και μάλιστα εν μέσω προεκλογικών συνθηκών στην Ελλάδα και την Τουρκία;
Και συνεχίζω τον προηγούμενο προ πενταετίας διάλογο με τον Γέροντα.
  • Γέροντα , οι Ρώσοι θα μας βοηθήσουν;
  • Αυτοί θα βοηθήσουν μόνο τον εαυτό τους.
Γέροντα
  • Εμάς ποιος θα μας βοηθήσει;
  • Η  ΜΕΤΑΝΟΙΑ .  Έρχεται η στιγμή παιδί μου που εμείς οι  Έλληνες  θα δούμε τους Τούρκους να χάνουν τα Στενά τους και την ίδια στιγμή  εμείς να βγαίνουμε από τα ¨στενά¨ του σάπιου συστήματος.
  • ΑΜΗΝ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

http://www.pentapostagma.gr/2014/02/η-τουρκία-σύντομα-δίχως-στενά.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters