Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ....

 

ΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΝΙΚΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΝ ΑΠΟΨΗ! ΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΩΣ ΕΣΥ, ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ; ΕΠΕΙΔΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΩΤΙΖΕΙ... ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ...
.............................................................

Σύνταγμα της Ελλάδας


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα

Άρθρο 4
  1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

Άρθρο 5
  1. Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

Άρθρο 5Α
  1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει . Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
  2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Άρθρο 14
  1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του, τηρώντας τους νόμους του Κράτους.
  2. Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters