Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γεωργιάδης ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς ...


.... Αλλά στην εκπομπή ήταν και ο Γιώργος Χριστοφορίδης.
Ο τηλεϋπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να πέσει ακόμη πιο χαμηλά: ΤΟΛΜΗΣΕ να βάλει τις φωνές στους σεισμοπαθείς της πολύπαθης Κεφαλονιάς. Ευτυχώς, ήταν
παρών ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Χριστοφορίδης και η τάξη
αποκαταστάθηκε.

Στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη "Τώρα ό,τι συμβαίνει" στο Ε ΤV, την Τρίτη, ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Χριστοφορίδης ενώ δημοσιογράφος από την Κεφαλονιά εξηγούσε τηλεφωνικά τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι του νησιού μετά το διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου. Και την ανικανότητα της κυβέρνησης - παρωδίας να δώσει έγκαιρα και αποφασιστικά λύσεις.
Κάπου εκεί βρήκε την ευκαιρία να κάνει το πέρασμα του και ο Γεωργιάδης. Ο άνθρωπος που ξεκίνησε την καριέρα του πουλώντας βιβλία, τη συνέχισε πουλώντας ιδεολογίες και θα την τελειώσει - όπου να 'ναι... - πουλώντας την υγεία του Έλληνα στα συμφέροντα των ξένων πολυεθνικών.
Τι κάνει ο Γεωργιάδης στις - άπειρες - τηλεοπτικές του εμφανίσεις; Σκοτώνει την ώρα του (έχει πολύ ελεύθερο χρόνο φαίνεται, μιας και απλώς εκτελεί αποφάσεις άλλων) και κάνει το χόμπι του: Τσακώνεται, τσιρίζει, φωνάζει και μιλάει για τον εαυτό του.
Αυτό επιχείρησε να κάνει και την Τρίτη. Και ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής, ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ και η δημοσιογράφος από τη Κεφαλονιά του τόνιζαν ότι μπροστά στο δράμα της Κεφαλονιάς δεν υπάρχει χώρος για τσακωμούς και κραυγές, ο Άδωνις μπήκε... ζεστός για καυγά.
Όταν αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει για την Κεφαλονιά είπε - ούτε λίγο, ούτε πολύ - ότι όλα είναι... καλά!
Άνθρωποι είναι στο δρόμο, πανικόβλητοι, φοβισμένοι, με έντονη ανησυχία, μέσα στο κρύο και τη βροχή. Κοιμούνται σε καράβια, σε γυμναστήρια, σε αυτοκίνητα. Έχουν χάσει τους κόπους μιας ζωής. Δε ξέρουν τι τους ξημερώνει. Δεν έχουν νερό να πιουν.
Αυτό όλο ο Γεωργιάδης το έχει στο μυαλό του ως "όλα καλά" και θέλει να του πούμε και... μπράβο!
Όταν η κάτοικος της Κεφαλονιάς... τόλμησε να του κάνει παράπονα, ο Γεωργιάδης έκανε το θλιβερό ολίσθημα ακόμη και για τα δικά του - χαμηλά - στάνταρτς. Άρχισε να της πουλάει... τσαμπουκά. Με υφάκι. Με εκφράσεις του στυλ "όχι αυτά σε εμένα" και "σε εμένα δε θα μιλάς έτσι".
Ο Γιώργος Χριστοφορίδης δεν άντεξε να τον ακούει και παρενέβη. Και κάπου εκεί έπεσε η γραμμή του τηλεϋπουργού.
Όταν, πάντως, επανήλθε στη γραμμή συνέχισε να προκαλεί. Μεταξύ άλλων ύβρεων, έκανε και κάτι που ειλικρινά δεν το περιμέναμε ακόμη και από έναν Άδωνι. Έκανε - δήθεν - ότι δε γνωρίζει με ποιον μιλάει και άρχισε τις γραφικότητες. "Πείτε στον κύριο Χριστοφορίδη, Χριστοφοράκο πως τον λένε". Το έκανε δύο φορές. Άλλωστε, το όνομα «Χριστοφοράκος» το ξέρουνε καλά στη ΝΔ. Μπήκε βέβαια μια και καλή στη θέση του. Άκουσε για τον Χριστοφοράκο της Siemens, άκουσε για το μοντέλο της trash tv που έχει στο επιτελείο του. Θα άκουγε και άλλα. Άλλα έκλεισε το τηλέφωνο... χαρούμενος. Είχε πάρει μια γερή δόση τηλεοπτικού καυγά.
Δείτε το κατάντημα Γεωργιάδη στο βίντεο που ακολουθεί:


toxwni.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5246.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters