Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Αδελφή Ελληνίδας πολιτικού πήρε 600.000 ευρώ μέσω ΜΚΟ για σχολείο στην Αιθιοπία

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ. Ο πρέσβης επί τιμή, Νικόλαος Μάτσης, ο οποίος διετέλεσε αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ), η οποία διένειμε τα χρήματα στις ΜΚΟ, επί υπουργίας του Σταύρου Λαμπρινίδη το 2011 μιλώντας στο Ε TV ανέφερε τα εξής:
1. Καθηγητής Πανεπιστημίου, στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, διατηρούσε 50 ΜΚΟ μόνο από το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ δεν γνωρίζει αν στην κατοχή του υπάρχουν και άλλες ΜΚΟ από άλλα υπουργεία. Μάλιστα, όπως τόνισε, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι τόσες πολλές, που κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει τον πραγματικό τους αριθμό.
2. Αδελφή πολύ γνωστής Ελληνίδας πολιτικού πήρε 600.000 ευρώ μέσω ΜΚΟ, προκειμένου να φτιάξει στην Αιθιοπία ένα σχολείο 100 τ.μ. με χωμάτινο δάπεδο. Όταν ζητήθηκε από τον πρέσβη της περιοχής να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του έργου και το πραγματικό της κόστος, εκείνος αρνήθηκε να το πράξει.
Για τον Γ. Παπανδρέου και τους εντιμότατους φίλους του είμαστε σίγουροι για το… έργο που προσέφεραν. Όμως, πάει ο νου σας μήπως σε ποια πολιτικό και ποια αδερφή εννοεί ο κ. Μάτσης; Κι αν ισχύει κάτι τέτοιο μήπως κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις; 600 χιλιάρικα για ένα σχολείο με χωμάτινο δάπεδο;
 
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/02/600000.html#.UwT5lM5_7pc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters