Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Δημήτρης Κολλάτος: " Αρχίζει να μ' αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη"! (βίντεο) - Τη Δικαιοσύνη καλεί το ΠΑΣΟΚ

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο - απόσπασμα της νέας ταινίας, που έχει αναρτήσει στο YouTube ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος.
Στο βίντεο μεταδίδεται η είδηση της εκτέλεσης του Γιώργου Παπανδρέου.
Το βίντεο έχει τίτλο «Σκοτώσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου» και εμφανίζεται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κέλυ Σακάκου "κατασυγκινημένη" να εκφωνεί...
την έκτακτη είδηση της εκτέλεσης του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Γιώργου Παπανδρέου.
Εμφανίζεται και ο ίδιος ο Δημήτρης Κολλάτος ο οποίος κρατάει ένα πιστόλι και λέει: "Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη"!
Τελειώνει με μια «διασκευή» γνωστού τραγουδιού του Μάρκου Βαμβακάρη, το οποίο ερμηνεύουν οι «Μνημονιακοί Ταμιευτήρες», σε παραλλαγή στίχων του Δημήτρη Κολλάτου.
Στο ΠΑΣΟΚ,που δεν φημίζονται για το χιούμορ τους, τρομοκρατήθηκαν κι έδωσαν στη δημοσιότητα το παρακάτω κείμενο:
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πρόσφατη «σκηνοθετική δημιουργία» του κ. Δ. Κολλάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η γελοιότητα έχει και τα όριά της. Το περιεχόμενο του video που έχει επιμεληθεί και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης."
 
Από zeidoron
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8366.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters