Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η Ελλάδα απαντά στους δουλεμπόρους “ανθρωπιστές” του Σόρος: Το λιμενικό σώζει πρόσφυγες εντός τουρκικών υδάτων, που οι κεμαλοναζι δουλέμποροι άφησαν για να πνιγούν!

20140123-224354.jpg
Το Λ/Σ επιχειρεί εντός των Χωρικών Υδάτων της Τουρκίας και διασώζει 47 λαθρομετανάστες !!Περισυνελέγησαν βόρεια της Σάμου …Ενώ τα Τουρκικά σκάφη δεν μπορούσαν να πάνε λόγω καιρού !!
Διάσωση 47 λαθρομεταναστών από το Λιμενικό Σώμα σε Τουρκικά χωρικά ύδατα …Η Καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες της Διεθνούς Αμνησίας και των τοπικών εκπροσώπων της !!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, σαράντα επτά (47) παράνομων αλλοδαπών στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου. Σημειώνεται ότι η διάσωση πραγματοποιήθηκε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες και εντός τουρκικών χωρικών υδάτων.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκε από αλλοδαπό, μέσω
αριθμού κλήσης έκτακτης ανάγκης (112), ότι επιβαίνει σε λέμβο με περίπου άλλα σαράντα (40) άτομα, πιθανόν πλησίον της Χίου, ευρισκόμενοι σε κίνδυνο. Ως πιθανή περιοχή στίγματος προσδιορίστηκε, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν προς συνδρομή τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ένα εκ των οποίων εντόπισε τη λέμβο, στην οποία επέβαινε ικανός αριθμός αλλοδαπών. Η λέμβος βρισκόταν ακινητοποιημένη στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου και εντός τουρκικών χωρικών υδάτων.
Εν συνεχεία, το ΕΚΣΕΔ ενημέρωσε το αντίστοιχο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Άγκυρας προκειμένου προβούν στην περισυλλογή των μεταναστών ενώ το σκάφος του Λιμενικού Σώματος παρέμεινε στην οριογραμμή, σε ετοιμότητα άμεσης επέμβασης, παρακολουθώντας διακριτικά προκειμένου ολοκληρωθεί η ασφαλής περισυλλογή τους.
Λόγω του γεγονότος ότι η λέμβος παρουσίασε βύθιση μέρους πρυμναίου τμήματος και κατόπιν εκκλήσεων των επιβαινόντων προς παροχή βοήθειας, το πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εισήλθε σε τουρκικά χωρικά ύδατα σε συννενόηση με MRCC ANKARA και προέβη στην ασφαλή περισυλλογή/διάσωση των σαράντα επτά (47) επιβαινόντων μεταναστών (31 άνδρες-09 γυναίκες-07 ανήλικοι).
Στην περιοχή εν συνεχεία έσπευσε και σκάφος της τούρκικης ακτοφυλακής, χωρίς όμως να προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια παραλαβής των διασωθέντων, παρότι κλήθηκαν επανειλημμένως από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ.
20140123-224408.jpg
Τελικά, λαμβάνοντας υπόψη τις επιδεινούμενες καιρικές συνθήκες αλλά και την υπέρμετρη καθυστέρηση στην ανταπόκριση από την τουρκική πλευρά, το πλωτό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τους διασωθέντες μετανάστες εξήλθε με μικρή ταχύτητα από τα τουρκικά χωρικά ύδατα και συνοδευόμενο από δεύτερο ΠΛΣ που είχε σταλεί στην οριογραμμή για παροχή τυχόν υποστήριξης, κατευθύνθηκε στην πλησιέστερη ελληνική ακτή που ήταν το Βαθύ της ν. Σάμου.
Κανείς δεν γνωρίζει πάντως αν οι Τούρκοι δεν βγήκαν αν διαθέτουν σκάφη που επιχειρούν με δυνατή θάλασα ,ή άφησαν τους Λαθρομετανάστες να τους μαζέψουν τα Ελληνικά σκάφη εντός των Χωρικών Υδάτων της Τουρκίας για να μην τους μεταφέρουν στα παράλια της Τουρκίας …Η Διεθνής Αμνηστία το είδε αυτό;
 
 
 
www.veteranos.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8825.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters