Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλία στην Ε.Ρ.Α. Πύργου για τον Αρτέμη Σώρρα και την E.N.D. απο τον Διόνιο & Μαίανδρο στις 29-11-2013








ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ''ΠΟΛΕΜΙΚΗ' ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΝΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΧΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ''ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ''.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ Ε.Ρ.Α. ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΗΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΗΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΜΗΝ ''ΚΟΛΩΣΕΤΕ'' ΠΗΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑ-ΔΩΣΗ ΤΟΥ, Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ''ΦΤΕΡΑ''.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΥΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΡΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΦΟΥ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΥΣΤΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΥΜΙΟ ΚΟΤΖΙΑ, ''ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ'' ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ. 
ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΝΤΑΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΩΝ ΘΕΜΑ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ''ΠΙΑΣΕΙ'' ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΑΛΛΟΣ (Η) ΕΛΛΗΝΑΣ (ΙΔΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ρ.Α. ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΛΑΤΩΝΑ Ή ΜΕ ΤΟ http://dionios.blogspot.gr/ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ''ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ'' ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ.
 Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.
ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ..................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters