Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«ΌΧΙ» στο πετρέλαιο του απατεώνα μισάνθρωπου Σόρος από τους γονείς της Νάουσας!

όχι-στο-πετρέλαιο-του-Σόρος-στη-Νάουσα 
Ο Δήμαρχος όμως Τάσος Καραμπατζός, γουστάρει να το πάρει το πετρέλαιο. Έτσι δημαρχάρα; Το παίρνεις το πετρέλαιο; Για δες τι έπαθαν στην Αίγυπτο, την Λιβύη και την Συρία αυτοί που έπαιρναν το πετρέλαιο του Σόρος…
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, τα σχολεία στη Νάουσα έκλεισαν εξαιτίας της έλλειψης θέρμανσης. Ο κίνδυνος να επαναληφθεί κάτι τέτοιο είναι ορατός. Παρόλα αυτά, οι σύλλογοι γονέων απορρίπτουν την προσφορά του Τζορτζ Σόρος, το ίδρυμα του οποίου κάνει δωρεά το πετρέλαιο προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα μαθήματα.
Οπως εξήγησε ο δήμαρχος Νάουσας, Τάσος Καραμπατζός, η δωρεά του ιδρύματος αφορά κι άλλα σχολεία στην Ελλάδα. Ομως, στη γενική συνέλευση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της περιοχής αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή η δωρεά, παρά τον κίνδυνο να παγώσουν ξανά οι μαθητές. Επιχείρημά τους το γεγονός ότι είναι ευθύνη του κράτους η συντήρηση των σχολείων, αλλά και οι υποψίες για κίνηση με υστεροβουλία όπως λένε.
«Καταρχήν μας προκάλεσαν εύλογες υποψίες οι λόγοι για τους οποίος ο φιλάνθρωπος αυτός μεγιστάνας σκέφτηκε ξαφνικά το πρόβλημα των σχολείων της Νάουσας. Δεν μας πείθει ότι η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την ‘ευεργεσία’ ο κ. Σόρος αναμένει ανταλλάγματα και δεν θέλουμε τα σχολεία των παιδιών μας να μπουν σ’ αυτό το παιχνίδι»,δήλωσε ο πρόεδρος των συλλόγων, Μανώλης Γαλίτης στην «Μακεδονία».
rixi.gr

http://www.pentapostagma.gr/2013/12/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters