Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

(Συνέντευξη στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 στις 28.11.2013)
 
Γιάννης Καλογερόπουλος: Όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά, αυτοί που διοικούν οικονομικά την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη θίγονται από την εμφάνιση του κυρίου Σώρρα στην Ελλάδα και την κατάθεση των χρημάτων για να αποπληρωθεί το Ελληνικό χρέος άπαξ και δια παντός. Πρόβλημά τους είναι ο έλεγχος που ζήτησε να κάνει ο Άρειος Πάγος . Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσιογράφος: Θα συμφωνήσω μαζί σας. Η απόδειξη δεν είναι τα όσα λέτε εσείς και η ΕΙ-END, η απόδειξη είναι τα όσα γράφουν σήμερα οι εφημερίδες στο σύνολό τους είτε αντιπολιτευόμενες είτε με την κυβέρνηση. Οι εντολές έρχονται απ έξω. Ο «ΟΟΣΑ» για τα φάρμακα, κλπ. Επειδή είχαμε τη συζήτηση την προηγούμενη φορά και ο κόσμος της Πιερίας και όπου φτάνει το σήμα, δέχτηκε αυτή τη συζήτηση έτσι όπως έγινε μεταξύ εσάς και εμένα, ήρεμα, με στοιχεία, με προτάσεις που καταθέσαμε. Και ακόμα και σήμερα αναρωτιούνται «γιατί» υπακούουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μα όλα τα ΜΜΕ σε αυτήν εδώ τη χώρα, στα διαφημιστικά πακέτα και στις εντολές των ξένων. Και είναι ένα θέμα αυτό και με την υπόθεση του κυρίου Σώρρα. Εξηγήστε μου σας παρακαλώ για αυτήν την περιβόητη απάντηση, να ξεκινήσουμε από εκεί. Για το δικαστήριο είπαμε, δεν παραβρέθηκε ο «βιβλιοπώλης» όπως τον αποκαλώ εγώ, και αθωώθηκε ο κύριος Σώρρας. Τώρα έχω εδώ μια απάντηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που πάλι δικαιώνει τον κύριο Σώρρα και την END .

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΕΔΩ

Γιάννης Καλογερόπουλος: Κοιτάξτε, είτε το θέλουμε είτε όχι, ειδικά τη στιγμή που βγαίνουμε δημόσια για να καταθέσουμε συγκεκριμένα γεγονότα που έχουν συμβεί, δεν μπορούμε να πούμε ψέματα. Εγώ τουλάχιστον, προσωπικά ως άνθρωπος δεν έχω το δικαίωμα να βγω και να παραπλανήσω δημόσια οποιονδήποτε συνέλληνα. Είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω μόνο τα γεγονότα. Και ενδεχομένως η γνώμη μου να μην αφορά και κανέναν άλλο πλην των γεγονότων που κατατίθενται. Το θέμα του κυρίου Σώρρα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Αυτές οι δηλώσεις και των ΜΜΕ και της αντιπολίτευσης αλλά και της συγκυβέρνησης που βλέπουμε ήδη να βγαίνουν, αλλά και αυτές που θα επακολουθήσουν, έχουν να κάνουν με την έκδοση πλέον της αθωωτικής απόφασης του κυρίου Σώρρα στο δικαστήριο. Η τελική απόφαση όπως καθαρογράφεται και εκδίδεται, έχει όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες και αποτελεί ένα από τα πιο δημόσια έγγραφα στην Ελλάδα. Όλος αυτός ο κόσμος ο οποίος λοιδόρησε, έκρυψε, κορόιδεψε, κατηγόρησε, συκοφάντησε αυτή την προσπάθεια, πρέπει να αρχίσει να απολογείται πλέον. Οπότε τώρα εδώ θα δούμε ξεκάθαρα, μέσα στην Ελληνική κοινωνία, ο κάθε ένας ότι καλείται να πάρει θέση ανοικτά για το θέμα. Δεν μπορεί να έχεις ένα λαό που στενάζει. Δεν μπορεί όπως προείπατε να έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα με το χρέος μας, με ό,τι γίνεται εις βάρος μας από τους ευρωπαίους «φίλους μας» ή «συμμάχους μας», που δυστυχώς εξαπατούν σε τέτοιο βαθμό που έχει απόλυτο δίκιο ο γιατρός ο Λαμπράκης, ο πρόεδρος της ΕΙ-END που είπε: Τα παιδιά αυτά της τρόικα που έρχονται στην Ελλάδα, ας είναι υπάλληλοι, επειδή συναινούν σε αυτόν τον εκβιασμό, θα συλληφθούν και θα δικαστούν εδώ! Αλλά ταυτόχρονα θα αρχίσουν να συλλαμβάνονται και να δικάζονται εδώ και όλοι όσοι συνήργησαν στην απόκρυψη και την κατασυκοφάντηση της κίνησης Σώρρα! Γιατί ο Σώρρας εμφανίστηκε στη Ελλάδα όταν ήδη είχε τελέσει και επιτελέσει το έργο του ως Έλλην. Πρώτα κατέθεσε τα χρήματα και μετά είπε «σας έχω ήδη καταθέσει 600 δις δολάρια σε έναν λογαριασμό που ανοίχτηκε αναγκαστικά στο εξωτερικό γιατί το Ελληνικό κράτος απαγορεύει από τη νομοθεσία του να ανοίξεις ένα λογαριασμό στο δημόσιο και να καταθέσεις έστω και ένα ευρώ. Είτε το δημόσιο είναι η κυβέρνηση είτε είναι δήμος, απαγορεύει η Ελληνική νομοθεσία να ανοίξεις λογαριασμό και να τους καταθέσεις λεφτά. Και αναγκάστηκε να το κάνει στο εξωτερικό. Και ο μόνος λόγος που το έκανε στο εξωτερικό είναι η Ελληνική νομοθεσία που δεν επιτρέπει να γίνει ένας τέτοιος λογαριασμός στην Ελλάδα. Και αν είναι εκ του πονηρού ή όχι, το καταλαβαίνει ο καθένας.
Έρχεται λοιπόν ο κύριος Σώρρας και λέει ήδη σας τα έχω καταθέσει κύριοι. Ο λογαριασμός είναι στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Άρα νόμιμα και νομικά, δικαιούχοι του λογαριασμού είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Δημοσιογράφος: Στην πραγματικότητα ένα έγγραφο του υπουργείου που αθωώνει τον κύριο Σώρρα, είναι στα χέρια μας. Το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης το διάβασα τις προηγούμενες ημέρες, οι ακροατές το ξέρουν. Θα ήθελα να θέσω όμως ένα δυό ερωτήματα όπως είπα και αναλυτικά την Κυριακή και θα μεταδοθούν και τα όσα ειπωθούν στην Εκάβη (χώρος όπου θα γίνει ενημέρωση) από το ράδιο «ενημέρωση». Σύμφωνα με τα έγγραφα τα οποία έχω και επικοινώνησαν μαζί μας δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, οι περισσότεροι για να ενημερωθούν από μας και να θέσουν ερωτήματα σε αυτήν εδώ τη συζήτηση. Στα έγγραφα τα οποία έχουμε στα χέρια μας από το Υπουργείο Εσωτερικών και από τις διάφορες περιφέρειες, φαίνεται μέσα ότι κατατέθηκαν οι προτάσεις, πέρα από τα 600 δις, και κάποια δισεκατομμύρια για την ανάπτυξη της χώρας μας μέσα από τους δήμους. Είναι έτσι;

ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

Γιάννης Καλογερόπουλος: Στο πρώτο σκέλος που είπατε τα 600 δις έχουν κατατεθεί εδώ και 14 μήνες. Τα υπόλοιπα χρήματα που είναι ένα ξεχωριστό τελείως κομμάτι, δεν έχουν κατατεθεί, είναι χρήματα τα οποία εκταμιεύονται από ένα πρόγραμμα έτοιμο χρηματοδότησης ανθρωπιστικής βοήθειας. Γιατί είναι ανθρωπιστική βοήθεια, έχει τεράστια σημασία αυτό που σας λέω.

Δημοσιογράφος: Τα είπαμε αυτά την προηγούμενη φορά. Το ερώτημα που θέτουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι βάσει των εγγράφων που τους έδειξα- και είπα θα τα συζητήσουν και στην «Εκάβη» την Κυριακή- είναι βάσει των εγγράφων που έχουν εδώ, που πήγαν στη Βουλή των Ελλήνων, φαίνεται ότι κατατεθήκαν προτάσεις στους δήμους και ορισμένοι δήμοι, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που κατατέθηκαν στη Βουλή των Ελλήνων, δεν απάντησαν, αλλά υπάρχουν και κάποιοι δήμοι οι οποίοι δεν έχουν κάνει ακόμα σύμβαση. Αυτά δηλαδή τα σχετικά έγγραφα, τις εντολές…

Γιάννης Καλογερόπουλος: Ποιος αναφέρεται στον όρο σύμβαση;
Δημοσιογράφος: Είναι στην απάντηση που έχω στα χέρια μου. Συγκεκριμένα έχω το εξής: Αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, γραφείου Γενικής Γραμματείας και λέει «Η απάντηση στην ανωτέρω σχετική ερώτηση του κυρίου Τζαμτζή βουλευτή αναφορικά με την εταιρία, σας ενημερώνουμε ότι πχ Ιωαννίνων: μη σύναψη σύμβασης με την εταιρία» Ποια εταιρία; Δεν είναι εταιρία αν δεν κάνω λάθος ή είναι εταιρία;

Γιάννης Καλογερόπουλος: Πρώτον δεν είναι εταιρία, δεύτερον και σοβαρότερον απαγορεύεται κατ'αρχήν η σύμβαση. Αυτό το οποίο κάνει ως πρωταρχική ας το πούμε ανάθεση-δεν είναι ούτε ανάθεση- εντολή που δίνει ο Δήμαρχος στον κύριο Σώρρα για να πάει να φέρει χρήματα για το δήμο του, δεν αποτελεί σύμβαση. Οπότε εκ των πραγμάτων ένας κοινοβουλευτικός άνδρας όπως ο κύριος Τζαμτζής δεν δικαιούται να ρωτάει ψέματα. Γνωρίζει καλύτερα από μένα ότι ο νόμος του Καλλικράτη που έχει στηθεί και δομηθεί νομικά ο καλλικράτειος δήμος , απαγορεύει στο δήμαρχο να κάνει σύμβαση και αν κάνει είναι άκυρη. Ενδεχομένως δηλαδή για χλευασμό ένας δήμαρχος μπορεί να τους έλεγε ναι εγώ έκανα σύμβαση. Και αυτό γιατί δεν μπορούν να ρωτάνε πράγματα που δεν στέκουν νομικά δημόσιοι και κοινοβουλευτικοί άνδρες.
Δημοσιογράφος: Εδώ έχω ένα έγγραφο στα χέρια και θέλω να μου λύσετε μια απορία, αυτό ζητάν οι άνθρωποι, που λέει: Δήμος Σκύδρας (συγκεκριμένο το έγγραφο, αριθμός πρωτοκόλλου 2591) σε απάντηση σας ενημερώνουμε τα εξής - ενημερώνει δηλαδή το αρμόδιο Υπουργείο το εξής: Δεν συνάψαμε καμία σύμβαση με την εταιρία END και τον Αρτέμη Σώρρα.

Γιάννης Καλογερόπουλος: Αυτό ρώτησε ο κύριος Τζαμτζής και αναγκαστικά του απαντήσανε ακριβώς αυτό που ρώτησε. Η ερώτηση του κυρίου Τζαμτζή είναι λάθος.
Όλοι οι δήμαρχοι γνωρίζουν ότι δεν θα υπογράψουν καμία συμφωνία, ή δεν θα δώσουν καμία εντολή, για την ακρίβεια, «εντολή» είναι ο σωστός ορισμός , σε εταιρία. Θα δώσουν εντολή μόνο σε φυσικό πρόσωπο. Οπότε καταργείται αυτόματα η «εταιρία». Δεύτερον η ΕΙ-END δεν είναι εταιρία υπό την έννοια της εταιρίας της κερδοσκοπικής, της ιδιωτικής, οικονομικής επιχείρησης. Η ΕΙ-END είναι Μη Κυβερνητικός Οργανισμός και είναι συμβουλευτική. Είναι συμβουλευτική δεν είναι εταιρία η οποία κάνει αρμοδιότητα επαγγελματική. Γι αυτό σας είπα ότι η ερώτηση είναι λάθος.

ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ & ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Ξεσηκώσαμε πολύ κόσμο μέσα από το διαδίκτυο, μέσα από τις ραδιοφωνικές μας συχνότητες. Επειδή λέμε ότι ο κύριος Σώρρας ζητά μια εντολή έτσι είναι η λέξη, μια εντολή από τον δήμαρχο. Αφού έχει την εξουσιοδότηση του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου. Έρχονται τα λεφτά και μετά συνεχίζεται η ιστορία όλη. Σωστά ;

Γιάννης Καλογερόπουλος: Βεβαίως , έρχονται τα χρήματα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό. Τον οποίο επιβλέπει η δημοτική αρχή και αποφασίζει η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος πως θα καταναλωθούν τα χρήματα, με ποια μορφή θα τα απορροφήσει, τι θα απορροφήσει, και τι έργα πλέον θα αποφασίσει για να κάνει ο κύριος Σώρρας για λογαριασμό του δήμου. Ότι, ζητήσει ο δήμαρχος. Δεν μπορεί να κάνει ο κύριος Σώρρας του κεφαλιού του.

Δημοσιογράφος: Ναι είπαμε αφού πάρει την εντολή από το δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος λογικά θα έχουν συζητήσει που θα πάνε τα χρήματα. Δεν θα πάνε τα χρήματα ούτε στον αέρα ούτε πουθενά.

Γιάννης Καλογερόπουλος: Η αρχική εντολή του δημοτικού συμβουλίου προς τον δήμαρχο, είναι μόνο ότι του δίνει το δικαίωμα να αναζητήσει χορηγούς και επενδυτές ενώ ταυτόχρονα του βάζει κάποιες συγκεκριμένες δεσμεύσεις και αυτές οι δεσμεύσεις ακολουθούν την εντολή του δημάρχου προς τον κύριο Σώρρα. Δηλαδή ο δήμαρχος αντί να πάει ο ίδιος να φέρει τα χρήματα, διότι έχει τρία προβλήματα

Α): Δεν έχει πρόσβαση στο ταμείο.
Β): Δεν έχει τις εγγυήσεις που ζητάει το ταμείο και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει ο δήμος τις εγγυήσεις.
Γ): Δεν γνωρίζει την διαδικασία. Μοιραία!

Οπότε δίνει την εντολή, πληρεξουσιότητα σε έναν γνώστη του θέματος που έχει τις εγγυήσεις . Προσέξτε αυτό πρόγραμμα για να υλοποιηθεί θα μπορούσε κάλλιστα να το υλοποιήσει η εθνική τράπεζα. Προσέξτε τι σας λέω, αυτό είναι σημαντικό. Μπορεί να το υλοποιήσει του Υπουργείο Εσωτερικών, μπορεί να το υλοποιήσει η ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων. Προσέξτε ακριβώς τι σας λέω, η ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων. Προσέξτε τι σας αποκαλύπτω. Η ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων. Μαζεύουν τους δημάρχους στην Γερμανία και τους έχουν μουρλάνει στο δούλεμα και στα ψέματα. Διότι παίρνουνε τα ίδια χρήματα από το ίδιο ταμείο, από τους ίδιους λογαριασμούς γιατί η τράπεζα επενδύσεων η ευρωπαϊκή δεν έχει φράγκο. Και τι κάνει έχει το δικαίωμα ως τράπεζα να εκδώσει δικές τις εγγυήσεις, ομόλογα δικά της τα οποία δίνει στο ταμείο και παίρνει τα χρήματα τα οποία όμως αντί για άτοκα, και να της υπαγορεύει ο δήμαρχος τι θα κάνει , τα δανείζει στους δήμους μέσα υποτίθεται από αναπτυξιακά προγράμματα. Ένα μέρος και από αυτό είναι και το ΕΣΠΑ το οποίο είναι τόσο μεγάλη απάτη που παίρνει τα λεφτά του φορολογούμενου, προσέξτε, του εξαντλημένου φορολογούμενου γιατί αυτά είναι τα λεφτά του ΕΣΠΑ και χρηματοδοτεί συγκεκριμένα πράγματα. Εάν δείτε το βίντεο το προχτεσινό στο δήμο Αμυνταίου και πάρετε επακριβώς τα λόγια του δημάρχου σας αποκαλύπτει ο κύριος δήμαρχος και φίλος ο Μάκης ο Ιωσηφίδης το εξής καταπληκτικό. Έχει κάνει μια σύμβαση, με ποιον την έχει κάνει την σύμβαση, γιατί έχει κάνει σύμβαση προσέξτε. Έχει κάνει μια σύμβαση η οποία αν το δείτε με ποιον έχει γίνει η σύμβαση θα δείτε ποιος έχει συμφέρον από αυτήν την σύμβαση και δεν μιλάω εναντίων του δημάρχου μιλάω εναντίων της εταιρίας που έχει κάνει την σύμβαση, γιατί θα δούμε ποιανού το συμφέρον θίγεται. Και προσέξτε το τρελό της ιστορίας ποιο είναι. Επιτρέψτε μου έχει σημασία. Επειδή ένας από την αντιπολίτευση και αν κατάλαβα καλά δεν το ψήφισε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για να προχωρήσει η διαδικασία του δανείου, γιατί έρχεται βάρος στους πολίτες, και κινδύνευε να ακυρωθεί η σύμβαση οπότε κάποιοι έχαναν τα συμφέροντα τους. Από την μια μεριά θα μου πεις έχαναν τα συμφέροντά τους απο την τηλεθέρμανση οι πολίτες, αλλά τους ερχόταν το βάρος. Από την άλλη έχαναν τα συμφέροντά τους αυτοί που έχουν την εταιρεία γιατί θα τα κονομάγανε επειδή είναι συγκεκριμένη εταιρία και συγκεκριμένος ο μηχανισμός και συγκεκριμένα και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν εκεί. Ενώ στο δικό μας πρόγραμμα μιλάμε για καθαρά Έλληνες εκεί μιλάμε για καθαρά ξένους. Αυτοί οι ανθρώποι θιγόντουσαν και έρχεται ο πρόεδρος του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων και σώνει την κατάσταση και χωρίς καν να το ζητήσει η δημοτική αρχή τους δίνει δάνειο το παρακαταθηκών και δανείων στο δήμο για να μη χαθεί η σύμβαση.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Δημοσιογράφος: Αυτό που με ξενίζει εμένα ως πολίτη και μετά ως δημοσιογράφο είναι : Σε αυτό το έγγραφο που φαίνεται εδώ από τον δήμο Σκύδρας λέει ότι παρευρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, έθεσαν το θέμα, δεν ετέθηκε σε ψηφοφορία, εκείνη την ώρα ζητήθηκε ένας χώρος στην πλατεία να στήσουν μια μικρή μικροφωνική για να ενημερώσουν τους πολίτες και να αποχωρήσουν και λέει, δεν τους δόθηκε η άδεια, αλλά παρόλα αυτά έγινε. Ρωτάω εγώ καλοπροαίρετα πάντοτε, γιατί είναι εκλεγμένος ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο. Τι είχε να φοβηθεί ο δήμαρχος από μια συζήτηση που θα γινότανε, όταν σε αυτήν εδώ την χώρα αν περπατήσουμε στην Αθήνα και λιγότερο στην Θεσσαλονίκη ο κάθε τρελός, θα μου επιτραπεί η έκφραση, παίρνει μια ντουντούκα και βγαίνει και λέει τα παράπονά του είτε στην πλατεία Αριστοτέλους είτε στο Σύνταγμα είτε στην Ερμού είτε οπουδήποτε, από μια εκδήλωση που πες ότι δεν είχε δουλειά ένας πολίτης και ήθελε να ενημερωθεί. Τι το φόβιζε δηλαδή το δημοτικό συμβούλιο εκείνη την ώρα ή τον δήμαρχο να πει «Πάρτε την πλατεία για μισή ώρα, για μια ώρα να είστε και καλυμμένοι». Αυτό το μήνυμα πρέπει να πάρουν οι ακροατές να καταλάβουν.

Γιάννης Καλογερόπουλος: Μπράβο, ζούμε σε μια καθημερινότητα που προσπαθεί το καθεστώς να μας επιβάλει τον φόβο, την ανασφάλεια και να μας πείσει ότι δεν έχουμε μια. Να μας πείσει ότι πρέπει να φορολογηθούμε υπέρ αρκετά, να μας πείσει ότι πρέπει να αυτοκτονήσουμε από την πείνα, να μας πείσει ότι πρέπει να χάσουμε τις δουλειές μας, να μας πείσει ότι πρέπει να διαλύσει το σύμπαν στην Ελλάδα στον βωμό τον οικονομικό γιατί δεν υπάρχουνε χρήματα. Και βγαίνει τώρα ένας οργανισμός που ΕΙ-END μη κυβερνητικός, βγαίνει ένας άνθρωπος που λέγεται Αρτέμης Σώρρας και λέει : «Κύριοι που είναι το πρόβλημά σας, οικονομικό ; εγώ ήδη σας έχω καταθέσει, μάθετέ το. Δεύτερο κομμάτι «Έχετε πρόβλημα σαν τοπική κοινωνία εγώ έρχομαι με δικές μου εγγυήσεις ότι σου χρηματοδοτώ τα πάντα στο δήμο. Από το να πληρώνεις τα δάνεια σου το άμεσο, μέχρι να έχεις φαγητό το άμεσο γιατί προσέξτε έχει μετρητά και τα δίνεις αμέσως στον κόσμο, μέχρι να σου φτιάξω όλα τα έργα υποδομής και να σου παράσχω υγιή περίθαλψη υγείας, να παράσχω εργασία στον κάθε πολίτη και ευημερία. Αυτά λοιπόν όταν τον αφήσεις τον άλλον να το πει ο πολίτης που το ακούει που τον έχουνε τρελάνει στην φοβία και στην οικονομική ανασφάλεια για να δεχτεί όλα αυτά που θέλουνε κάποιοι αυτομάτως παίρνει θάρρος και σου λέει : «Για καθήστε βρε παιδία, δεν είναι έτσι όπως τα λέτε».

Στην εκδήλωση στην Κατερίνη όπου θα παρευρεθώ μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος ή οποιοσδήποτε πολίτης ή εκπρόσωπος του δημάρχου

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

Δημοσιογράφος: Ας ευχηθούμε, εγώ να ευχηθώ ότι θα βρίσκονται εκεί. Αρκετός κόσμος να θέσει τα ερωτήματα αυτά που θέτουν και σε μας. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο να απαντήσουν. Διότι μέσα από όλο αυτό το πρόγραμμα, αφήνουμε τα πρώτα χρήματα τα οποία είναι κατατεθημένα για το Ελληνικό κράτος, μιλάμε για την ανάπτυξη μέσα από τους δήμους. Στηρίζεται η αγορά οι ελεύθεροι επαγγελματίες, στηρίζονται δομές, οι πάντες. Κι αυτά τα ερωτήματα που θέτουνε σε μας ας τα θέσουνε εκεί στην ΕΚΑΒΗ την Κυριακή, στις 6:30. Και στην συνέχεια αφού καταγράψουμε και εμείς την όλη συζήτηση που θα γίνει εκεί και τα ερωτήματα των ακροατών, του απλού πολίτη, ενός δημάρχου, ενός αντιδημάρχου, όποιος θα παραβρεθεί εκεί να τα συζητήσουμε αναλυτικά και να δούμε τελικά τι είναι. Δεν δικαιολογείται αυτήν την στιγμή, αυτήν τη στιγμή που συζητάμε να υπάρχουν προτάσεις σε δημοτικά συμβούλια σε δήμους να έχουνε κλείσει σε ένα θέμα τις πόρτες όποιο κι αν είναι αυτό. Τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης που διαμορφώνουνε την άποψη στην κοινή γνώμη δεν μπορώ να καταλάβω.
Γιάννης Καλογερόπουλος: Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης είναι καθαρά του καθεστώτος άνθρωποι και δυστυχώς είναι ….και εκβιαζόμενοι μέσα από την εχέγγυα και τους δανεισμούς τους.

Δημοσιογράφος: Ναι αλλά χθες…… κύριε Καλογερόπουλε, χθες όλα τα κανάλια πήγαν να προστατέψουνε τον κύριο Κωστόπουλο. Δηλαδή τέτοια προστασία δεν έχω δει εγώ ούτε στον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Και κανένας δεν ανέφερε ότι ένας άνθρωπος κακώς συνελήφθει, όπως θέλουν να το πουν τα μεγάλα κανάλια, ξεχάσαν τα μεγάλα κανάλια και μετά αναφέραν οι «μικροί» δημοσιογράφοι των 300, 400 ευρω που συνεργάζομαι με τις εκπομπές και δεν είπανε «καθήστε ρε παιδιά ένας επιχειρηματίας δεν χρωστάει 400.000 και 500.000 χρωστάει στους εργαζόμενους. Λοιπόν, εκεί αμέσως όλοι να σταματήσουν την είδηση. Γιατί η είδηση αυτή ήταν. Λοιπόν βλέπω τώρα, μετά από τα έγγραφα που έχουμε και εμείς στα χέρια, γιατί ρε Διαμαντίδη παραδείγματος χάρην, Παπαδάκη ξέρω γω όπως κι αν λέγεσαι δεν κλείνεις αυτό το θέμα με τα έγγραφα στα χέρια και να καλέσεις και έναν υφυπουργό, έναν υπουργό να απαντήσει σε εκπροσώπους της END ; Αυτό είναι που με εξαγριώνει εμένα, προσπαθώ να μεταφέρω στους ακροατές την άποψη να παρεβρεθούν σε αυτή τη συζήτηση.

Γιάννης Καλογερόπουλος: Επιτρέψτε μου να σας καταθέσω κάτι πολύ σοβαρό. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βλέπεις να κρύβουν ακόμα το θέμα, τους έχουνε ήδη προλάβει τα γεγονότα. Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθούνε τέτοια σοβαρά πράγματα τα οποία δεν θα μπορούνε ούτε καν να αντιδράσουνε. Θα δεις πολλούς συναδέλφους σου να φεύγουν από την Ελλάδα για να κρυφτούν. Και το λέω με πλήρη ευθύνη της κουβέντας που λέω. Θα αναγκαστούν να κρυφτούν γι αυτό που κρύβανε. Θα τους προλάβουν τα γεγονότα. Η εξέλιξη των γεγονότων θα είναι ραγδαία και καταιγιστική.

Δημοσιογράφος: Κύριε Καλογερόπουλε αυτοί επιβιώνουν, μην στεναχωριέστε

Γιάννης Καλογερόπουλος: Δεν θα επιβιώσουν, με την έννοια ότι δεν θα έχουν δηλαδή τι να πούνε στον κόσμο.

Δημοσιογράφος: Ναι αλλά αυτοί θα επιβιώσουνε γιατί……

Γιάννης Καλογερόπουλος: Θα αναγκαστούνε…….

Δημοσιογράφος: Δεν πληρώνονται κύριε Καλογερόπουλε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που εργάζονται. Δουλεύουν απευθείας από τον ιδιοκτήτη. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να δωθεί…..

Γιάννης Καλογερόπουλος: Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν και ποιο πάνω κηδεμόνες. Ο ιδιοκτήτης και αυτός είναι…..

Δημοσιογράφος: Εμ αυτό είπα. Ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται τα χρήματα των άλλων.

Γιάννης Καλογερόπουλος: Ένας άνθρωπος…..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: (Συνέντευξη στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 στις 28.11.2013)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters