Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Παράνομες οι διαδηλώσεις στην Ισπανία...ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπό το σύνθημα «Όχι στο νόμο-φίμωτρο» χιλιάδες Ισπανοί, κυρίως υποστηρικτές του κινήματος των «Αγανακτισμένων» διαδήλωσαν το Σάββατο κοντά στο κοινοβούλιο καταγγέλλοντας το νομοσχέδιο για την ασφάλεια τη χώρα.
Το νομοσχέδιο που ενέκρινε στις 19 Νοεμβρίου η κυβέρνηση θεωρείται από την αντιπολίτευση ως ένα "σχέδιο καταστολής" σε βάρος των πολιτών και πλήγμα στην ελευθερία τους να διαδηλώνουν. Προβλέπει μεταξύ άλλων την επιβολή προστίμου έως και 30.000 ευρώ στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχει σε μη νόμιμες διαδηλώσεις κοντά στη Βουλή, τη Γερουσία ή τα κτίρια των τοπικών κοινοβουλίων.
Η διαδήλωση ήταν και αυτή "παράνομη" αφού ο δήμος της Μαδρίτης ανακοίνωσε πως δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως μέσω της νόμιμης οδού για τη διεξαγωγή της.
"Όχι στο φίμωτρο" και "Ο φασισμός θέλει να φιμώσει τον λαό" έγραφαν τα δύο μεγάλα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν αναπτυχθεί απέναντί τους, αποκλείοντας την πρόσβαση στη Βουλή.
Ομάδες διαδηλωτών έκαναν στη συνέχεια πορεία στους δρόμους που περιβάλλουν το κτίριο, στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Μια νεαρή φοιτήτρια βιολογίας υποστήριξε ότι με το νέο νόμο η κυβέρνηση "προσπαθεί να μας φοβίσει για να μας εμποδίσει να διαδηλώνουμε".
Το νομοσχέδιο αυτό είχε κατατάξει αρχικά τη συμμετοχή σε παράνομη διαδήλωση στα "πολύ σοβαρά" αδικήματα που τιμωρούνται με πρόστιμα από 30.001 έως 600.000 ευρώ. Λόγω της θύελλας αντιδράσεων που προκλήθηκε η διατύπωση άλλαξε και πλέον η συμμετοχή θεωρείται "σοβαρό" αδίκημα που επιφέρει πρόστιμο από 1.001 έως 30.000 ευρώ.
Με λίγα λόγια, μπορείτε να διαδηλώνετε μόνο υπό τη σκέπη των "νόμιμων" συνδικάτων παίζοντας ρόλο κομπάρσου στα επίκαιρα... Καπελώνεται με τον νόμο οπιαδήποτε αντίδραση των πολιτών, και διοχετεύεται μέσω των συνδικαλιστών  σε κατευθύνσεις μη επικίνδυνες για το σύστημα.
Τελικά οσοι υπήρξαν δικτάτορες ήταν πολύ χαζοί. Έπρεπε να πάρουν μαθήματα από τους επαγγελματίες "δημοκράτες". Θα βγάζαν και λεφτά.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters