Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ & 2 ΑΛΒΑΝΟΙ

 
Ένας 43χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με 2 Αλβανούς κακοποιούς. 
Αργά χθες το βράδυ σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας...

κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και 2 ένοπλών Αλβανών, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 43χρονος υπαρχιφύλακας και νεκροί έπεσαν και οι δύο Αλβανοί.
Νεκροί ένας 43χρονος υπαρχιφύλακας και δύο άτομα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μέσα στη νύκτα σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Η αιματηρή συμπλοκή έγινε κοντά στη Μικρή Πρέσπα, όπου οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο για παράνομη αλιεία. Οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν λαθρέμποροι, οι οποίοι άνοιξαν πυρ όταν τρεις αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν την καλύβα όπου βρίσκονταν τα δυο άτομα.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8293.html 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters