Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Έτσι θα χάσουν τις εταιρείες τους οι επιχειρηματίες

Τη λειτουργία Bad Banks χαρτοφυλακίων και στις τέσσερις συστημικές τράπεζες της χώρας ζητά μετ’ επιτάσεως η τρόικα από τις διοικήσεις τους.

Μάλιστα, έχει θέσει ως χρονικό περιθώριο, για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου project, έως το τέλος του έτους.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι σε αυτά τα χαρτοφυλάκια θα περάσουν μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια, τα οποία έχουν πάψει να εξυπηρετούνται εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια, θεωρούνται ότι ανήκουν πλέον στην χροιά των επισφαλών.

Αυτό συνεπάγεται ότι μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα θα κληθούν οι βασικοί μέτοχοι των υπόχρεων εταιρειών και θα ερωτηθούν: προτίθεστε να αναχρηματοδοτήσετε τα δάνεια σας, κάνοντας έναν νέο διακανονισμό ή να προχωρήσουμε σε μετοχοποίηση των δανείων σας;

Στην περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική, τότε η εντολή της τρόικας είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία της μετοχοποίησης, στο τέλος της οποίας οι σημερινοί βασικοί μέτοχοι θα χάσουν τον έλεγχο των εταιρειών τους.

Παράλληλα, οι ίδιοι θα μπουν στη μαύρη λίστα των τραπεζών, ολοκληρώνοντας έτσι έναν καταστροφικό απολογισμό μιας «περιπέτειας» που ξεκίνησε με εντελώς διαφορετικές προοπτικές...


πηγη
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters