Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Στάση πληρωμών από τη Νέα Δημοκρατία ... δεν πληρώνει ΔΕΗ και χαράτσι !

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται, λένε.
Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος ο Καίσαρας είναι άτιμος και υποκριτής και αδιαφορεί να κρατήσει ακόμη και τα προσχήματα;

Το ερώτημα καλείται να απαντήσει η ΝΔ, η οποία όπως αποκαλύπτει το περιοδικό έρευνας «Hot Doc» , την ίδια στιγμή που κατηγορεί τους απανταχού δήθεν τζαμπατζήδες και ζητά επιτακτικά να πληρώσουν τα «σπασμένα» επικαλούμενη διαρκώς τη νομιμότητα, η ίδια αρνείται πεισματικά να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το χαράτσι για το κτίριό της στη Συγγρού, για περισσότερο από έναν χρόνο!

Χρησιμοποιεί δε ως άλλοθι για το διαρκώς αυξανόμενο χρέος της και την αδυναμία της να το αποπληρώσει την οικονομική κρίση και ζητάει από τη ΔΕΗ συνεχείς διευκολύνσεις, οι οποίες πάντοτε γίνονται δεκτές. Η ΔΕΗ την ώρα που δίχως δισταγμό, αφήνει χωρίς ρεύμα πολυμελείς οικογένειες που δεν έχουν τα στοιχειώδη, για τα μάτια της ΝΔ, παρανομεί. Και, ακόμη κι όταν αποφασίζει να δράσει εκδίδοντας εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης, για ένα χρέος που σήμερα ξεπερνά το μισό εκατ. ευρώ, αυτές δεν υλοποιούνται.
Παράλληλα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χρωστούν εκατομμύρια στο ΙΚΑ. Κάνουν ρυθμίσεις χρεών τις οποίες δεν τηρούν ποτέ και αργότερα κάνουν νέες ρυθμίσεις τις οποίες επίσης δεν τηρούν. Τα κόμματα, με μπροστάρισσα τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, αντιλαμβάνονται το κράτος ως παραμάγαζό τους. Κι όταν κανείς τους εγκαλεί και τους ζητάει απαντήσεις, χώνουν το κεφάλι στην άμμο και κάνουν πως δεν βλέπουν. Μαζί τους και οι πληττόμενοι από τα τερτίπια τους φορείς του δημοσίου.
Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε όλα τα ντοκουμέντα στο HOT DOC που κυκλοφορεί.
http://lithosfotos.blogspot.gr/


http://planetnews-r.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8198.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters