Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μήπως την ερχόμενη άνοιξη μαζί με την εκλογή νέας κυβέρνησης θα πρέπει να ενθρονίσουμε και νέο αρχιεπίσκοπο;

Το ότι σήμερα … ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας κύριοςΙερώνυμος Β΄ δεν αντιδρά στην δημιουργία ενός τεμένους μέσα στην πατρίδα μας … προφανώς δεικνύει ότι δεν είναι ο καταλληλότερος για να προασπίσει τα ελληνοχριστιανικά δίκαια … αλλά και το γεγονός ότι ούτε καν κάνει χρήση των εκκλησιαστικών αρμοδιοτήτων του, συνεπίκουρων δια της σιωπής του στην νεοταξική πολιτική των αξιωματούχων των Βρυξελλών του εξισλαμισμού της Ευρώπης, αποδεικνύει ότι δεν δύναταινα προασπίσει ούτε το εκκλησιαστικό ποίμνιο του.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Εκλογές ;;; Μα όταν ξυπνήσουν οι έλληνες μια ωραία ανοιξιάτικη ημέρα του 2014 και αντιληφτούν την πραγματικότητα … ότι η ελάφρυνση του χρέους έχει ακυρωθεί … χμ, τότε τι άλλο πρόκειται να συμβεί ;;;;;;;;;
Χμ, το τι ακριβώς παραμύθια περί νέων υποσχέσεων … χα, χα, χα … και αναγνώρισης του πρωτογενούς πλεονάσματος μας από την frau Μέρκελ που μεταδίδουν τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια λίγο μας ενδιαφέρουν …έτσι και αλλιώς ποιος μπορεί να είναι τόσο σίγουρος ώστε να αποκλείει νέες εκλογές στην Γερμανία … αυτό που θα πρέπει να σημειώσουν οι φίλοι μου είναι ότι «κατά το έτος 2014 η αλλαγή στους κανόνες πλειοψηφίας … ( ώστε να αντικατοπτρίζει το μέγεθος του πληθυσμού ) … θα δώσει πολύ περισσότερη δύναμη στη Γερμανία ... ενώ το Βερολίνο απαίτησε να διανέμονται τα δικαιώματα ψήφου στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σύμφωνα με το εθνικό ΑΕΠ !»...


Οι Γερμανοί έχουν χαράξει μια σαφή γραμμή όσον αφορά την προσήλωσή τους στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ( EFSF ), πέραν του οποίου δεν θα υπάρξει περαιτέρω πανευρωπαϊκή υποστήριξη για διασώσεις και απέρριψαν τον ρόλο της ΕΚΤ ως « δανειστή έσχατης ανάγκης » ο οποίος θα μπορούσε να είναι μια διέξοδος από τον τάφο της κρίσης του ευρώ. Τελεία και παύλα … νομίζω ότι έγινες αντιληπτός HEILGAP !
Η ελληνική κυβέρνηση … χμ, είχε διοργανώσει διαγωνισμό δια την ανάθεση της κατασκευής του πρώτου τζαμιού στην Αθήνα … (το οποίο χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους) .
Όπως διαβάσαμε προ ημερών σε ελληνική εφημερίδα : « Χθες το υπουργείο Υποδομών, ανακοίνωσε ότι στον διαγωνισμό κατέθεσε προσφορά το κοινοπρακτικό σχήμα με τις τέσσερις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της χώρας: ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, J&P ΑΒΑΞ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ.
Η προσφορά είχε μικρή έκπτωση, μόλις 7%, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, με δεδομένη την πολιτική σημασία του ζητήματος».
( μια μικρή σημείωση για τους καραμανλικούς και λοιπούς νεοδημοκράτες : Η νέα χωροθέτηση του τζαμιού στον Ελαιώνα αποφασίστηκε το 2006 από τους κ. κ. Μαριέττα Γιαννάκου και Γιώργο Σουφλιά, σε έκταση 42 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του πολεμικού ναυτικού … ενώ την άνοιξη του 2013 το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.)
Χμ, κατασκευή του τζαμιού των 600 τετραγωνικών μέτρων το οποίο θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογούμενους τουλάχιστον 950,000 ευρώαναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες. … (καλά βάλτε … τουλάχιστον τέσσερις φόρες επάνω … έξαλλου από την στιγμή που ουδείς λογοδότησε για τις ατασθαλίες - λαϊκά το πλιάτσικο - των ολυμπιακών έργων … τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε ;;;) …
Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, η προσφορά απαιτεί να ολοκληρωθεί το έργο εντός έξι μηνών.
Χμ στις εκλογές δηλαδή ... πρέπει να έχουμε και έτοιμο το τζαμί αλλά και καταχωνιασμένο ένα ακόμη σκάνδαλο.
Δεν έχω ακούσει ποτέ σε κανένα από αυτά τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης ότι … η εξουσία κατάσχει τα χρήματα των φορολογουμένων από τις τράπεζες για να χτίσει ένα τζαμί.
Τελικά μήπως οι φορολογούμενοι πληρώνουν για την κατασκευή και άλλων χώρων λατρείας … π.χ. για τους Ινδουϊστες ή τους Εβραίους ;
Εδώ είναι μια φτωχή χώρα που ζει από την εξωτερική βοήθεια … και χρησιμοποιεί τα χρήματα για να χτίσει ένα τζαμί ;;;;;; 
Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία , - μετά από έξι χρόνια ύφεσης - η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2013 κατά 3% ακόμη. Το ποσοστό ανεργίας υπερβαίνει πλέον το 27% (το ποσοστό ανεργίας για τα άτομα κάτω των 25 ετών υπερβαίνει το 60%) … και οι αναλυτές λένε ότι η ελληνική οικονομική κρίση δεν δείχνει σημάδια ότι κάποτε τελειώνει.
Καθαρή βλακεία !!!!!
Οι περισσότεροι από τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα είναι παράνομοι εισβολείς.
Αν θέλουν να προσευχηθούν σε τζαμιά να τους αφήσουμε να μεταναστεύσουν στη Τουρκία …
«Είναι μια πολύ μεγάλη τραγωδία για εμάς τους μουσουλμάνους ότι δεν υπάρχει τζαμί εδώ» -.Syed Mohammed Jamil
Χμ, απλά να τους απελάσουν από την χώρα μας … αφού δεν αισθάνονται καλά στην Ελλάδα ... και το πρόβλημα λύθηκε.
Τα οθωμανικά τζαμιά θα μπορούσαν να είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο όλων των Αθηναίων, εφόσον όπου και να σταθείς στην πόλη μας, όλο και κάτι θα σου υπενθυμίσει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ... το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στις υπόλοιπες ελληνικές πόλεις και την ύπαιθρο μας.
Ειδικά, όμως στην πρωτεύουσα της Αθήνας !!!!!
Η Αθήνα δεν έχει ακόμα επίσημο τέμενος … από το 1832, όταν η Ελλάδα κέρδισε την ανεξαρτησία της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία … μετά από σχεδόν 400 χρόνια τουρκοκρατίας.
Τι συμβαίνει εδώ ρε έλληνες ;;;;;;;;;;
Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι πρόγονοί μας θα συνεχίσουν να είναι περήφανοι για εσάς !!!!!
Η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται ότι ανησυχεί για τις καλυμμένες απειλές βίας από τις χιλιάδες λαθραίους κατοίκους της Αθήνας, οι οποίοι έχουν πιέσει τους υπουργούς της κυβέρνησης να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους και να τους χτίσουν ένα τζαμί … «ή να αντιμετωπίσει μια εξέγερση.»
Αλλά τα σχέδια για την οικοδόμηση ενός μεγάλου τζαμιού με κρατική χορηγία παρέμεινε σε αδιέξοδο μέχρι ότου η Μουσουλμανική Ένωση στην Ελλάδα … μια ομάδα που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί όλους τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα, και συνδέεται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα … οργάνωσαν μια σειρά από εξαιρετικά προκλητικές μαζικές δημόσιες προσευχές σε όλη την Αθήνα με την άδεια του νεοδημοκράτη δήμαρχου Αθηναίων κυρίου Κακλαμάνη, με στόχο την πιέσουν την κυβέρνηση να τους κτίσει ένα επίσημο τζαμί.
Τον Νοέμβριο του 2010, για παράδειγμα, Μουσουλμάνοι κατέλαβαν 15 σημεία σε όλη την Αθήνα για την υπαίθρια προσευχή τους.
Βέβαια οι μπάτσοι τότε ήταν απασχολημένοι όπως και πάντα δηλαδή καθώς οι εντολές τους είναι να κυνηγούν … τους αγανακτισμένους … τουςΚΚΕδες … και τους χρυσαυγιτες.
Σε μία περίπτωση, πάνω από 1.000 μουσουλμάνοι κατέλαβαν την πλατεία μπροστά από το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών και πραγματοποίησαν δημόσια προσευχή κατά την πρώτη ημέρα της μουσουλμανικής γιορτής Eid al-Adha .


Περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί αναπτύχθηκαν για να διατηρήσουν την ειρήνη.
Στις 27 Φεβρουαρίου 2011 μουσουλμάνοι κατέλαβαν το σύνταγμα … ενώ ακροδεξιό έντυπο φρόντισε να τους βοηθήσει υπαινισσόμενος ότι εκείνη την ημέρα επίκειται κίνημα αναρχικών κατά του κοινοβουλίου … οι δε μπάτσοι από την πλευρά τους φρόντισαν να απαγορεύσουν σε κάθε έλληνα την πρόσβαση του στο σύνταγμα .
Τον Αύγουστο του 2011, η ελληνική κυβέρνηση έδωσε την άδεια σε μουσουλμάνους να γιορτάσουν το ισλαμικό ιερό μήνα του Ραμαζανιού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας .
Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί είπαν: στην πρόληψη της συγκέντρωσης μεγάλων ομάδων μουσουλμάνων μεταναστών στις κεντρικές πλατείες της πόλης. 
Τον Σεπτέμβριο του 2011, όμως, οι θυμωμένοι Μουσουλμάνοι γιόρτασαν το Eid al-Fitr (το τέλος του Ραμαζανιού), με υπαίθριες προσευχές στις δημόσιες πλατείες κοντά στο κέντρο της πόλης.
Οι μουσουλμάνοι «ανταμείφθηκαν» βέβαια … από εξαγριωμένους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι τους πέταξαν αυγά και γιαούρτια. 
Η Αθήνα, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, γνώρισε την αυθόρμητη βία των μουσουλμάνων μεταναστών.
Τον Μάιο του 2009, για παράδειγμα, πάνω από 1.000 μουσουλμάνοι φωνάζοντας "Ο Αλλάχ είναι αναμφισβήτητος" συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας … μετά ένας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι πάτησε ένα Κοράνι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε καφετέρια που ανήκει σε Σύριους.
Περίπου 50 διαδηλωτές συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης, ενώ επτά μουσουλμάνοι μετανάστες και επτά αστυνομικοί εισήχθησαν στο νοσοκομείο.
Περισσότερα από 70 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν και περίπου μια ντουζίνα επιχειρήσεις καταστράφηκαν στις συγκρούσεις. 
"Αυτό ( δηλαδή η μουσουλμανική δυσαρέσκεια) είναι μια ωρολογιακή βόμβα", δήλωσε ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης στην Ελλάδα, σε μια συνέντευξη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP .
«Μπορεί να μην εκραγεί τώρα, αλλά σε 10 χρόνια θα είναι ένα τεράστιο πρόβλημα.»
Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στην κατασκευή του τζαμιού είναι το τελευταίο κεφάλαιο που γράφτηκε σε μια μακρόχρονη συζήτηση που επικεντρώνεται στο ζήτημα του αν η Ελλάδα η οποία είναι κατά κύριο λόγο Ορθόδοξος Χριστιανική χώρα, θα πρέπει να ανταποκριθεί στα επίσημα αιτήματα των οπαδών του Ισλάμ.
Μια χρονική περίοδο (περίπου την εποχή) πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ο αείμνηστος βασιλιάς Φαχντ της Σαουδικής Αραβίας προσφέρθηκε να χρηματοδοτήσει ένα μεγάλο τζαμί στην Παιανία, περίπου 20 χιλιόμετρα ανατολικά του κέντρου της Αθήνας, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο.
Αλλά αυτό σχέδιο αυτό εγκαταλείφθηκε λόγω της αντίθεσης του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία.
Το 2006, η κυβέρνηση υποσχέθηκε να δαπανήσει 15.000.000 ευρώ για την δημιουργία το 2009 ενός τζαμιού στην Αθήνα. Αλλά και αυτό το σχέδιο εγκαταλείφθηκε … και πάλι λόγω της αντίθεσης της εκκλησιάς της Ελλάδας και της κοινής γνώμης.


Το ότι σήμερα … ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας κύριοςΙερώνυμος Β΄ δεν αντιδρά στην δημιουργία ενός τεμένους μέσα στην πατρίδα μας … προφανώς δεικνύει ότι δεν είναι ο καταλληλότερος για να προασπίσει τα ελληνοχριστιανικά δίκαια … αλλά και το γεγονός ότι ούτε καν κάνει χρήση των εκκλησιαστικών αρμοδιοτήτων του, συνεπίκουρων δια της σιωπής του στην νεοταξική πολιτική των αξιωματούχων των Βρυξελλών του εξισλαμισμού της Ευρώπης, αποδεικνύει ότι δεν δύναταινα προασπίσει ούτε το εκκλησιαστικό ποίμνιο του.
Και φυσικά αυτό δεν έχει ουδεμία σχέση με τα συσσίτια της εκκλησιάς για τους αλλοδαπούς – αυτό είναι θεάρεστο έργο – διότι εκεί ο κύριος Ιερώνυμος Β΄ αξίζει τα συγχαρητήρια των ανθρώπων και την ευλογία του Κυρίου.
Αλλά άλλο το να είναι ο σεβαστός κύριος αρχιεπίσκοπος ένας πολύ καλός άνθρωπος - προσωπικά το πιστεύω αυτό και λόγω του φιλανθρωπικού του έργου - και άλλο το να μην παίρνει θέση σε κύρια θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του … όπως το τζαμί ή το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές … και έτσι να αναμένουμε να παλέψουν εναντία στο μεν τζαμί μόνο οι εθνικιστές … ενάντια δε στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές μόνο το ΚΚΕ …
Φυσικά ΔΕΝ πιστεύω ότι κατάλληλος αντικαταστατής του θα μπορούσε να ήταν κάποιος βασιλοχουντικός … ή κάποιος άλλος … χμ, … «κατά λάθος ιερωμένος!»
Αυτά μακριά από τον HEIL GAP ...  κλείνουμε με ένα απόσπασμα απο συνέντευξή σε ελληνική εφημερίδα του Ελληνορθόδοξου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ:

«Θέλω να τονίσω ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της Ευρώπης που πέρασε από τέσσερις αιώνες σκλαβιάς του Ισλάμ, και κατάφερε να απαλλαγεί μόλις 200 χρόνια πριν … αφού πρώτα έχυσε ποτάμια αίματος.»
« Η οικοδόμηση ενός τζαμιού θα προσβάλλει τους μάρτυρες που μας ελευθέρωσαν», είπε ο κύριος Σεραφείμ,
« Η Ελλάδα δεν είναι μια πολυπολιτισμική χώρα.»
HEIL GAP ( or mind the GAP)
Πηγή
attikanea.blogspot.gr
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9513.html

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ένα Αφρικανικό κράτος, η Αγκόλα, απαγόρευσε το Ισλάμ και θα καταστρέψει όλα τα τζαμιά !

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
http://heilgap.blogspot.co.uk/2013/11/blog-post_23.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters