Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Σε συναγερμό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργείο Άμυνας > ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ...ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ  - Σε συναγερμό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου,
το Υπουργείο Άμυνας και οι σύμβουλοι της κυβέρνησης για την εξυγίανση των εταιριών ΕΛΒΟ,ΕΑΣ.και ΛΑΡΚΟ μετά το χθεσινοβραδινό τελεσίγραφο της τρόικα με μέιλ να κλείσουν οι τρεις αυτές επιχειρήσεις ακόμα και χωρίς αποζημίωση των εργαζομένων!
Με την λήψη του μέιλ χθες το βράδυ υπήρξε συνεργασία του Πρωθυπουργού κ Α Σαμαρά, του Αντιπροέδρου κ. Βαγγέλη Βενιζέλου και της Αν. Υπουργού Αμυνας κ. Φώφης Γεννηματά, ενώ αυτή την ώρα -μεσημέρι της Τρίτης συνεργάτες του κ Σαμαρά, της αναπληρωτή Υπουργού Αμυνας και οι τεχνοκράτες σύμβουλοι της κυβέρνησης συνεδριάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου για την απρόσμενη - και ακατανόητη - κίνηση της τρόικας.


Συγκεκριμένα η τρόικα απέρριψε την επεξεργασμένη εισήγηση-πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης που έλεγε με δυο λόγια εξυγίανση των εταιριών εν λειτουργία, η οποία και θα επαναλειτουργούσε, με μια εθελουσία προσωπικού, και με μια προσωρινή ταμειακή διευκόλυνση ύψους περίπου 40 εκ.ευρώ.
Ωστόσο η τρόικα,και ενώ είχε πει ότι θα επεξεργαστεί την πρόταση και θα γινόταν μια τηλεδιάσκεψη για να προχωρήσει το θέμα, ξαφνικά χθες έστειλαν ένα μειλ όπου με λανθασμένο, κατά το Υπουργείο Αμυνας που επεξεργάστηκε το θέμα, υπολόγιζε το κόστος όχι 40 εκ με επιστροφή, αλλά 144 εκ. ευρώ! Το ποσό αυτό δεν ''πατούσε'' σε κανένα πραγματικό στοιχεί, ήταν , κατά την ελληνική πλευρά, αβάσιμο, ''εκ του ουρανού'' και η κ Γεννηματά εισηγήθηκε την πολιτική και όχι τεχνοκρατική -υπηρεσιακή αντιμετώπιση του θέματος, πολύ περισσότερο που η τρόικα προχωρούσε παραπέρα ζητούσε λουκέτο στις εταιρίες και με μια ''περίτεχνη'' - πλην ωμή - διατύπωση υποδείκνυε ουσιαστικά απολύσεις χωρίς αποζημίωση!!!

Σαμαράς: ''Ετοιμαζόμαστε για μάχη!
Ετσι ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός κ Σαμαρά ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε στους συνεργάτες του το εξής μήνυμα: ''Εχουμε κάνει πολύ δουλειά, έχουμε κάνει πολύ καλή πρόταση. Ετοιμαζόμαστε για μάχη!". Μια φράση που ανεξάρτητα από την ακριβή διατύπωσή της δίνει το στίγμα για πολιτική πλέον μάχη με τη ηγεσία της τρόικα και την ΕΕ για το συγκεκριμένο θέμα - ίσως και για άλλα...
  Να θυμίσουμε ότι η τρόικα είχε απαιτήσει από πριν το κλείσιμο των 3 αυτών εταιριών ( 2 αμυντικών και μια μεταλλευτική κλπ), θέτοντας το ως προϋπόθεση για την δόση της χρηματοδότησης του Σεπτεμβρίου . Η ελληνική κυβέρνηση με κοινή δράση Πρωθυπουργού και Γεννηματά και σε συνεργασία εν συνεχεία με το Υπ. Οικονομικών επεξεργάστηκαν την πρόταση λύσης, που αβασάνιστα και αβάσιμα απέρριψε χθες η τρόικα. Από το ότι η υπόθεση των τριών εταιριών είχε μπει ως προϋπόθεση της τρόικα για την επόμενη δόση είναι φανερό ότι μπαίνουν σε δύσκολη φάση οι σχέσεις Αθήνας -τρόικας....


onalert
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters