Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...

Πλάτων Πισατίδης | 6/9/2013 0:27

Έφτασε ο τέλος της οικονομικής δουλείας
Ο κόσμος μας συνεχίζει την αδυσώπητη πορεία του προς την πλήρη και απόλυτη ελευθερία. Όπως είχαμε προβλέψει, η ανθρωπότητα αποτινάσσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς και απελευθερώνεται με έναν πραγματικά εκπληκτικό ρυθμό. Μια θαυματουργή διαδικασία συνεχίζει να ξετυλίγεται όταν βλέπουμε πολύ απτά αποτελέσματα να γνωστοποιούνται στη συνείδηση του κοινού, παρά τη μαζική απόκρυψη της αλήθειας από τα ΜΜΕ.
Σχεδόν κάθε μέρα κάποια νέα, καταπληκτική εξέλιξη εμφανίζεται να επιβεβαιώσει θετικά το γεγονός πως μεγάλες και δραματικές αλλαγές είναι όσο ποτέ άλλοτε προ των πυλών. Η δυναμική αυτών των διαδοχικών γεγονότων βαίνει προς μία κορύφωση, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι μια μεγάλη αλλαγή του προτύπου του οποίου καλούμε πραγματικότητά μας. Αυτή η αλλαγή είναι απολύτως αναπόφευκτη τώρα.
Αυτό που βλέπουμε τώρα να διαδραματίζεται στον κόσμο μας είναι η επανάκτηση της προσωπικής δύναμης μέσα σε κάθε έναν από εμάς. Αυτή η δύναμη προέρχεται από την συνειδητοποίηση και την αναγνώριση πως είμαστε απολύτως κυρίαρχα όντα θεϊκής προέλευσης με αναφαίρετα δικαιώματα που κανένας άνθρωπος, κυβέρνηση ή εταιρεία μπορεί να διασπάσει. Αυτά τα αναφαίρετα δικαιώματα είναι "Η ζωή, η ελευθερία και η αναζήτηση της ευτυχίας», όπως ορίζει η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.
Δυστυχώς, αυτά τα θεόσταλτα δικαιώματα έχουν δεχθεί επίθεση από τότε που οι πατέρες μας συνέστησαν το μεγάλο έθνος μας. Μέσα από μια αργή και μεθοδική εκστρατεία από το Στέμμα της Αγγλίας (το City του Λονδίνου), το διεθνές τραπεζικό καρτέλ και το Βατικανό, γίναμε μάρτυρες μιας ανατροπής σε τέτοιο σημείο όπου η Αμερική έχει γίνει ένα εικονικό αστυνομικό κράτος και τα δικαιώματά μας ισοπεδώθηκαν.
Αν και πολλοί υποθέτουν πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια "ελεύθερη" χώρα, οι ενέργειες της κυβέρνησής μας, της πολιτικής ελίτ, των πλούσιων αριστοκρατών και των πολυεθνικών εταιρειών κατά τα τελευταία 140 χρόνια διαψεύδουν τα ιδανικά της ελευθερίας, που αποτελούσαν το όραμα κατά την γέννηση του έθνους μας. Η διατύπωση του γερμανού πολιτικού και συγγραφέα, Johan Wolfgang von Goethe ποτέ δεν ήχησε πιο αληθινή: «Κανείς δεν είναι πιο απελπιστικά υπόδουλος από αυτόν που πιστεύει ότι είναι ελεύθερος."
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ολόκληρος ο κόσμος εξακολουθούν να ελέγχονται από ένα πολύ βασικό εργαλείο υποδούλωσης - τη διαθεσιμότητα των χρημάτων. Και σχεδόν όλα τα χρήματα στον κόσμο σήμερα έχουν υποβαθμιστεί σε απλό άχρηστο χαρτί, ή απατηλούς αριθμούς στην οθόνη του υπολογιστή της τράπεζας.
Για το σκοπό αυτό, η παγκόσμια οικονομία και πολλά νομίσματα της έχουν συστηματικά τεθεί υπό ομηρία και είναι πλέον βασισμένα στην ύπαρξη του χρέους. Στην πραγματικότητα, το χρέος είναι η μηχανή που κινεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα μας και χωρίς τη σχέση χρέους / πίστωσης, η παγκόσμια οικονομία, όπως σήμερα έχει συσταθεί θα έπαυε να υφίσταται.
Έτσι έχουμε φτάσει στο κρισιμότερο σημείο στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, όπου μία οικονομία βασισμένη στο χρέος και τα σχετικά νομίσματα απλά πρέπει να εκλείψουν. Ούτε μπορούν να συντηρηθούν πια ούτε εξυπηρετούν επαρκώς τις ανάγκες μιας ταχέως εξελισσόμενης ανθρώπινης φυλής. Στη θέση τους θα πρέπει να έρθει ένα εντελώς νέο σύστημα που θα βασίζεται στη διαχρονική αξία, τη βιωσιμότητα και τη δικαιοσύνη για όλους.
Και αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Μια πολύ αποφασιστική προσπάθεια είναι η εξής: ομάδες γενναίων, ευγενών ανθρώπων και συμμαχιών εργάζονται πυρετωδώς παρασκηνιακά προκειμένου να μετατρέψουν την παγκόσμια οικονομία προς το καλύτερο.


Συνεχίζεται .... Μετάφραση:
 Μάρη Λιώκη

The End of Economic Slavery Has Arrived.Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters