Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

«Τη Ρεπούση αξιοποιεί το τουρκικό καθεστώς για να παρέμβει στην ιστορική διαδρομή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! »

 «Σε ανακοίνωση του, το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτηρίζει εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας, ενώ καλεί τη Βουλή των Ελλήνων να απορρίψει τους χαρακτηρισμούς αυτούς που δηλητηριάζουν την ελληνοτουρκική φιλία και να συνταχτεί με τις θέσεις της Μαρίας Ρεπουση η οποία, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ζητά από την αντιπολίτευση να αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσει στο νομοσχέδιο αν ερχόταν στη Βουλή η Γενοκτονία των Ποντίων»....


    Κατ’ αρχάς είναι προκλητικά απαράδεκτη η παρέμβαση της Τουρκίας στα εσωτερικά μας. Κατά δεύτερο, είναι εξίσου προκλητική η δήλωση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση, η οποία δε χάνει ευκαιρία να προκαλεί την ιστορική μνήμη των Ελλήνων, είτε με τη γενοκτονία των Ποντίων, είτε με το «συνωστισμό» των Ελλήνων της Μικράς Ασίας κ.λπ.
 Εμείς οι Έλληνες πολίτες καταγγέλλουμε  απερίφραστα τις παραπάνω δηλώσεις και των δυο και καλούμε την  κυβέρνηση να διατρανώσει προς οποιονδήποτε στο εσωτερικό αλλά και στο  εξωτερικό, ότι η ιστορική πορεία αυτού του τόπου δεν αλλοιώνεται, δεν παραχαράσσεται και δεν μπορεί να εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες.
  Κι ένα μικρό δωράκι (στο συνημμένο) σ’ αυτή την ένθερμη ΕΛΛΗΝΙΔΑ (μας) που δεν χάνει ευκαιρία να μας… δοξάζει στους καλοθελητές εχθρούς (μας)…
     Άνοιξε τα στραβάδια σου κυρά (ΜΑΣ) και διάβασε να μάθεις τι ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ κι ύστερα ν’ ανοίγεις και το βρωμόστομό σου! 
    Φαίνεται πως στο μάθημα της Ιστορίας ήσουνα στουρνάρι γι’ αυτό κι έκανες ό,τι έκανε για να πάρεις ΜΑΣΤΕΡ στην Ιστορία! Για να μας αποδείξεις πως εσύ είσαι πιο έξυπνη κι ανακάλυψες πως τα αναγνωρισμένα σχολικά μας βιβλία δεν λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Ευχαριστούμε πολύ που μας την παρουσιάζεις εσύ με τα δικά σου ανθελληνικά μάτια… μα δεν θα πάρουμε… ευχαριστούμε… μας τα’ παν κι άλλοι και τους στείλαμε αδιάβαστους, αν δεν το ξέρεις. Τώρα ήρθε η σειρά σου… Αντε και στον αγύριστο βρωμοτουρκοσπορά… ή μάλλον καλύτερα πήγαινε κατά τουρκιά μεριά να βοηθήσεις στην εξέγερση… εκεί μπορεί να φανείς λίγο χρήσιμη γιατί εμάς εδώ μας είσαι τελείως ΑΧΡΗΣΤΗ!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3900.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters