Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σουηδία: Ο πολυπολιτισμός του Σόρος "χτυπάει" και γεννάει ρουφιάνους δημοσιογράφους

Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση, αποκαλύπτει όμως και τον βρώμικο ρόλο των “δημοσιογράφων” φερέφωνων του Σόρος στην επιβολή του παγκόσμιου φασισμού και της εξόντωσης κάθε ελεύθερης φωνής.
Η Σομαλή δημοσιογράφος Amun Abdullahi, εντόπισε ισλαμοφασιστικό πυρήνα που λειτουργούσε ως “ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο”, σαν αυτά που θέλει να ανοίξει ο Καμίνης σε κάθε διαμέρισμα, με επιδότηση μάλιστα από το κράτος. Παρακολούθησε την αλλαγή συμπεριφοράς ενός Σομαλού νέου που γνώριζε καλά, μετά τα “σεμινάρια” που παρακολουθούσε εκεί.
Μετά από έρευνα, απέδειξε πως πίσω από το “πολιτιστικό ίδρυμα”, κρυβόταν επικίνδυνη ισλαμιστική οργάνωση που έκανε πλύση εγκεφάλου στους νεαρούς μουσουλμάνους, μετατρέποντας τους σε πειθήνιους φασίστες. Η ηρωΐδα δημοσιογράφος, το αποκάλυψε ως όφειλε και εκεί άρχισε η… κόλαση!
Παρότι Μουσουλμάνα και η ίδια, ο εσμός των δημοσιογραφικών καθαρμάτων που παρουσιάζονται ως “ευαίσθητοι” και “ανθρωπιστές”, την έδωσαν βορά στα στίφη των ισλαμοφασιστών με απίστευτα ρεπορτάζ μίσους όπου περίπου χαρακτηριζόταν ως… ρατσίστρια!
Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί η ίδια τρομοκρατικές επιθέσεις, να της κάψουν το αυτοκίνητο, να της στέλνουν ακόμα και κούκλες με ακρωτηριασμένα γεννητικά όργανα και τέλος να την αναγκάσουν να επιστρέψει στο Μογκαντίσου.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου “εάν θα την ενδιέφερε να εργαστεί πάλι στην Σουηδία ως δημοσιογράφος”, η απάντηση ήταν κάθετη: “Ποτέ ξανά στην Σουηδία, γιατί εδώ δεν μπορείς να πεις την αλήθεια”!


 
http://www.katohika.gr/2013/05/souidia-o-polypolitismos-tou-soros-xtipaei-kai-gennaei-roufianous-dimosiografous.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters