Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ρήγμα απειλεί την Εθνική Κορίνθου-Τρίπολης

Το φαινόμενο είναι πολύ ανησυχητικό και πρέπει να ελεγχθεί...
«Στην περιοχή μεταξύ Σπαθοβουνίου και Βεληννιάτικων υπάρχει ένα ρήγμα εδώ και μέρες το οποίο συνεχώς διευρύνεται. Θα πρέπει η Πολιτεία να έρθει να ελέγξει το φαινόμενο, γιατί υπάρχουν προβλήματα και με ιδιοκτησίες και κατοικίες, αλλά και με αγροτικές εκμεταλλεύσεις που κινδυνεύουν να βρεθούν σε παρακείμενο ρέμα! Το φαινόμενο είναι πολύ ανησυχητικό και θεωρώ ότι πρέπει να ελεγχθεί και παράλληλα να παρθούν αποφάσεις όσον αφορά την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής».
Ένα ρήγμα στην περιοχή του Σπαθοβουνίου εκτός από τις καλλιέργειες αμπελιών που βρίσκονται στην περιοχή, απειλεί σύμφωνα με τους παραγωγούς, αλλά και τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, και την Εθνική Οδό Κορίνθου -Τρίπολης.
Το ρήγμα έχει παρουσιαστεί εδώ και 15 περίπου μέρες- ή τότε τουλάχιστον εντοπίστηκε από τους παραγωγούς της περιοχής -. Ζητείται λοιπόν να γίνει επίσκεψη επιτόπια από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξεταστεί το φαινόμενο και το κυριότερο να ληφθούν άμεσα κάποια μέτρα, αφού αν συνεχιστεί η επέκταση του ρήγματος - που φτάνει σε αρκετές εκατοντάδες μέτρα, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος ακόμα και για την εθνική οδό Κορίνθου- Τρίπολης. Μάλιστα ο
δήμαρχος Κορινθίων τόνισε ότι θα ζητήσει από όλες τις υπηρεσίες να ενεργήσουν γρήγορα γιατί το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και ήδη έχουν καταστραφεί χωράφια παραγωγών αμπελιών….
Κάθε μέρα που περνά επεκτείνεται...
Το περίεργο με το συγκεκριμένο ρήγμα εκτός των άλλων, είναι ότι κάθε μέρα ολοένα και επεκτείνεται σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων κι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό όλων, αφού κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει και τι καταστροφές θα προξενήσει. Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αποφανθεί, που οφείλεται το ρήγμα αυτό και κάτω υπό ποιες συνθήκες δημιουργήθηκε. Είναι κάτι που πρέπει άμεσα να εξεταστεί από ειδικούς για να διαπιστωθεί εκτός των άλλων και αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επέκτασής του και προς ποιες κατευθύνσεις ώστε αν συμβαίνει κάτι αρνητικό, άνθρωποι και υπηρεσίες να λάβουν τα μέτρα τους και να προλάβουν κάποιο μεγαλύτερο κακό για τους ίδιους και τις περιουσίες τους…
http://www.katohika.gr/2013/05/periergo-rigma-stin-tou-spathovouniou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters