Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«Άνγκελα, σώσε με»


«Άνγκελα, σώσε με»
«Χωρίς τη στήριξη της Γερμανίας, δε θα αντέξουμε για πολύ» υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές

Επίσημη στήριξη από την Ανγκελα Μέρκελ φέρεται να αναζητά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς,
έπειτα και από τα νέα εμπόδια που παρουσιάζονται στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους ΔΤΝ, ΕΕ και ΕΚΤ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός επιδιώκει μεγαλύτερη στήριξη από τη Γερμανίδα καγκελάριο με στόχο να «βάλει πλάτη» για να ρίξει τις απαιτήσεις της η Τρόικα. Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να έστειλε και εμπιστευτικό μήνυμα προς την κα Μέρκελ ζητώντας της να... βάλει πλάτη. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «Χωρίς τη στήριξη της Γερμανίας, δε θα αντέξουμε για πολύ», ενώ επιβεβαιώνουν την ύπαρξη μυστικών διαβουλεύσεων μεταξύ Αθήνας – Βερολίνου.

Επόμενος στόχος είναι να γίνουν οι απαραίτητες επαφές ώστε να κανονιστεί, στους επόμενους δύο μήνες, νέο ραντεβού των δύο ηγετών στο Βερολίνο για να φανεί η έμπρακτη στήριξη και της Ανγκελα Μέρκελ. «Πρέπει η ίδια η Μέρκελ να μιλήσει για την Ελλάδα. Γιατί ο Σόιμπλε μας κάνει ζημιά ακόμη και όταν λέει καλά λόγια για εμάς», αναφέρουν χαρακτηριστικά συνεργάτες του πρωθυπουργού . Ατού της ελληνική πλευράς δείχνει να είναι η προσήλωση της κυβέρνησης στις δεσμεύσεις του μνημονίου, αλλά και η προσωπική συμπάθεια της καγκελαρίου προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, ενώ στις γερμανικές εκλογές το φθινόπωρο θα ψηφίσουν και αρκετοί Ελληνες που κατοικούν στη χώρα τους οποίους θα επιθυμούσε να προσεγγίσει η κα Μέρκελ.

Αν μη τι άλλο η επικείμενη επίσκεψη στη χώρα μας του Χορστ Ζεεχόφερ, προέδρου των Χριστιανοδημοκρατών, λίγο μετά το Πάσχα στην Αθήνα είναι ένα πρώτο σημάδι σύγκλισης. Αυτό γιατί ο Ανγκελα Μέρκελ συνηθίζει να στέλνει τον πρόεδρο του CDU και στενό συνεργάτη της ως προπομπό των δικών της ενεργειών και δηλώσεων. Τέλος, στο Μαξίμου , εκτός από τη επιθυμία να κερδίσουν μια νέα και επίσημα στήριξη από την Ανγκελα Μέρκελ στόχος είναι και να συζητήσει ο πρωθυπουργός για τις επόμενες κινήσεις στην Ευρώπη και τις εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα, ιδιαίτερα μετά το «κούρεμα» καταθέσεων στην Κύπρο.

«Δεν λειτουργούμε» έτσι λένε στο Μαξίμου

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, πάντως, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα, αντέδρασαν με ειρωνική έκπληξη. «Αυτή η κυβέρνηση δεν λειτουργεί έτσι. Έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και προχωρά βήμα βήμα σύμφωνα με το πρόγραμμα της», έλεγαν συγκεκριμένα.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr
periodista.gr
http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_3326.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters