Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ.


Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η έκθεση που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων και η οποία βασίζεται στην μελέτη του Μηχανισμού από τον καθηγητή Φυσικής του Διαστήματος, του Εθνικού και Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών Ξενοφώντα Μουσά. 
Οι πληροφορίες που δίδονται είναι πρωτόγνωρες και αναδεικνύουν την συμβολή του συνόλου της Ελληνικής Φιλοσοφίας στην σύλληψη και κατασκευή του Μηχανισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένονται με ενδιαφέρον να δώσει ο ίδιος ο Ξενοφώντας Μουσάς στην Ομιλία του κατά την διάρκεια της Ημερίδας που θα γίνει την Κυριακή το πρωΐ στις 11:00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα.
Προωθείστε την είδηση, ώστε όσοι τυχεροί βρεθούν στην Πάτρα να σπεύσουν να δουν την έκθεση αλλά και να παρακολουθήσουν και την Ημερίδα, στην οποία θα αναλυθεί και ένα άλλο θέμα "Η ευνοϊκή επίδραση της αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στον σύγχρονο άνθρωπο" από τον αγαπητό φίλο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρο Παπαμαρινόπουλο, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Εταιρίας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας.

Ιωάννης Δέμος

 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_6454.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters