Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ".

makedonia-pallas

Το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ξενοδοχειακών αλυσίδων εκτιμάται ότι συγκεντρώνει ο διαγωνισμός για την επιλογή επενδυτή-διαχειριστή του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη, για τους επόμενους δώδεκα μήνες.
Ετσι, εκτός από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος και επί σειρά δεκαετιών ήταν ο ενοικιαστής του ξενοδοχείου, και η Λάμψα και πιθανότατα ακόμη δύο εγχώριες αλυσίδες εξετάζουν την είσοδό τους στον σχετικό διαγωνισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία εκ των δύο τελευταίων αλυσίδων διαθέτει ήδη ένα καινούργιο ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα και θα «καλόβλεπε» την ενίσχυση της παρουσίας της στην τοπική αγορά. 
Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να επιδεικνύεται ενδιαφέρον από ξένους ομίλους για το ξενοδοχείο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται στις 4 Φεβρουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, να υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Σε κάθε περίπτωση και επειδή η μίσθωση θα είναι μόνο για δώδεκα μήνες, ο όμιλος που θα κερδίσει τον διαγωνισμό αφενός δεν θα προχωρήσει σε επενδύσεις και αφετέρου θα έχει ως προφανή στόχο να κερδίσει σε δεύτερη φάση και τον διαγωνισμό μακροχρόνιας μίσθωσης, που θα επακολουθήσει προφανώς εντός του 2013.
Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ -στο οποίο έχει περιέλθει η κυριότητα της ξενοδοχειακής μονάδας από το 2008, όταν το ίδρυμα συγχωνεύτηκε με το ΤΑΠ-ΟΤΕ, όπου ανήκε μέχρι τότε- έχει ως στόχο να έχει εγκατασταθεί εντός του επόμενου μήνα ο ενοικιαστής και να αποκατασταθεί εργασιακά το 90%-95% του προσωπικού των 120 ατόμων που απασχολούσε το ξενοδοχείο. Υποδομή
Πάντως, η απώλεια της υποδομής του «Μακεδονία Παλλάς» (260 πολυτελείς δωμάτια και 23 σουίτες) δεν ήταν προγραμματισμένη, καθώς καθυστέρησε σημαντικά ο νέος διαγωνισμός μακροχρόνιας μίσθωσής του. Το ΙΚΑ για να μην κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα το ξενοδοχείο δέχθηκε να διατηρήσει τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη στη θέση του διαχειριστή με ένα συμβολικό μίσθωμα, ύψους 5.000 ευρώ μηνιαίως αρχικά έως τον Οκτώβριο του 2012.
Ωστόσο, το χρονικό αυτό διάστημα δεν αποδείχθηκε αρκετό για την προετοιμασία της απαιτούμενης διαδικασίας για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και η συμφωνία των δύο πλευρών επεκτάθηκε για ακόμη δύο μήνες, έως το τέλος του 2012. Στο τελευταίο δεκαήμερο του περσινού Δεκέμβρη, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε νέες διαπραγματεύσεις, οι οποίες απεδείχθησαν ατελέσφορες, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να οδηγηθεί σε προσωρινό κλείσιμο. 
 Seleo.gr



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_559.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters