Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Προετοιμάζονται φορολογικές φυλακές. Θα συλλαμβάνεστε παντού!

Δυστυχώς οι πολίτες της Ελλάδος δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει τι διατάξεις υπάρχουν οι οποίες έχουν ψηφιστεί και θα ακολουθήσουν και άλλες. Η κυβέρνηση βάζει μέτρα γνωρίζοντας φυσικά ότι δεν μπορεί να πληρώσει ο Έλληνας πολίτης τους φόρους και τα χαράτσια που έχουν επιβληθεί, το πρώτο μέτρο είναι να ξεκινήσουν άμεσα κατασχέσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, μηχανάκια, μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις, ακόμα και παιδικά καροτσάκια.
του Κώστα Βουκελάτου
Το χειρότερο μέτρο όμως είναι να σου στερήσουν την προσωπική σου ελευθερία με δόλο για να σε κάνουν να πληρώσεις φόρους και χαράτσια από λεφτά που δεν έχεις. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι εάν χρωστάει και δεν έχει να πληρώσει με αυτόφωρες διαδικασίες θα συλληφθεί μέσα στο σπίτι του, στην εργασία του, στον δρόμο και θα οδηγείται στην δικαιοσύνη και θα καταδικάζεται ακόμα και για 3, 5 η 10.000€.
Έχει ψηφιστεί από τον πρώην αποτυχημένο (και κατά δήλωση του) Υπουργό οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ένας νόμος που λέει ότι εάν δεν έχεις να πληρώσεις τα χρέη σου στην εφορία για 20 μήνες από την ημέρα της οφειλής μπορώ να σε συλλάβω. Επεκτείνει δηλαδή τα όρια του αυτοφώρου για 20 μήνες κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος στον κόσμο παραβιάζοντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις;
Το κράτος είναι αδιάφορο που σου καταστρέφει την ζωή ανεξάρτητα εάν για το ίδιο σε έχει φτάσει σε τέτοια αδυναμία και θα σε οδηγήσει για να σε εκβιάσει και στην φυλακή. Έχουν γεμίσει τα δικαστήρια με μικροφειλέτες δεμένους με χειροπέδες σαν εγκληματίες που περιμένουν να δικαστούν και να καταδικαστούν βάση του νόμου Παπακωνσταντίνου, η δικαιοσύνη όμως πιο σοβαρή από το κράτος δίνει στην πλειοψηφία των δεμένων με χειροπέδες μικροφειλετών μια ευκαιρία και σε περίπτωση δεύτερης σύλληψης τότε θα οδηγούνται αναγκαστικά στην φυλακή.
Αυτός ο όγκος μικροφειλετών που θα οδηγούνται εκβιαστικά στην φυλακή έχει αναγκάσει την κυβέρνηση μετά από απαίτηση φυσικά και της ΤΡΟΙΚΑ να σκέφτεται την κατασκευή φυλακών για οφειλέτες στο δημόσιο και όχι φυσικά την κατάργηση η βελτίωση του νόμου Παπακωνσταντίνου κάτι που θα έκαναν σοβαροί άνθρωποι σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε περίοδο υφέσεως που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση Σαμαρά έχει δημιουργήσει, το κράτος απειλεί με φυλακές και κατασχέσεις τους πολίτες του σαν συμμορία εκβιαστών που αντί να του δίνει αέρα να αναπνεύσει του παίρνει και την τελευταία αναπνοή.
Ο νόμος ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ του αποτυχημένου πρώην Υπουργού Οικονομικών Παπακωνσταντίνου ψηφίστηκε και εφαρμόζεται, η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να τον εφαρμόζει κάτι που σημαίνει ότι έχει τις ίδιες ευθύνες με τον αποτυχημένο πρώην Υπουργό Οικονομικών τα συμπεράσματα δικά σας.
ΠΗΓΗ
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/proetoimazontai-forologikes-fylakes.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters