Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ζήτησαν στο νοσοκομείο του Πύργου από γυναίκα σε καταστολή να υπογράψει!!!

«Να έρθει να υπογράψει η γυναίκα σου που είναι σε καταστολή», ήταν η απάντηση που έδωσε ο υπεύθυνος των διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Πύργου στο κ Γιώργο Κούτρα προκειμένου να του θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής για την βεβαίωση που απαιτούντο ώστε να εξασφαλίσει τα επιθέματα για την άρρωστη σύζυγο του.

«Του λέω καταλαβαίνεται τι μου λέτε. Η γυναίκα μου είναι σε καταστολή πάνω στην εντατική του νοσοκομείου σας και την περιμένουμε. Πως θα υπογράψει. Πηγαίνετε να την δείτε», τονίζει ο κ Γιώργος Κούτρας μιλώντας στο ileiapost.gr

Ο κ Κούτρας με την αγανάκτηση να ξεχειλίζει συνεχίζει να μιλά για την συμπεριφορά του διοικητικού υπαλλήλου .

«Το γνήσιο της υπογραφής έπρεπε να μπει σε μία βεβαίωση που θα έδινα στον άνθρωπο που έφερε τα επιθέματα προκειμένου να τα βάζουμε στην γυναίκα μου που λόγω του ότι είναι καταστολή και κλινήρης ανοίγει το δέρμα της. Για τον λόγο αυτό ζήτησα από τον υπεύθυνο των διοικητικών υπηρεσιών να μου θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής. Και αφού αρχικά πήρα αυτή την απάντηση ο κύριος αυτός συνέχιζε να με εμπαίζει λέγοντάς μου ότι τότε να μου υπογράψει η γυναίκα μου ένορκη εξουσιοδότηση. Δεν άντεξα τότε και του είπα και εγώ διάφορα», επισημαίνει ο κ Κούτρας.

Ένας άνθρωπος που επί 40χρόνια φροντίζει την γυναίκα του που είναι άρρωστη και τα τελευταία χρόνια κλινήρης και σε καταστολή είχε την αντιμετώπιση αυτή από ανθρώπους που υπηρετούν τον τομέα υγείας και έχουν καθήκον να φροντίζουν τον άνθρωπο…

 http://ileiapost.gr/ileia/item/11958-zitisan-katastoli-gynaika

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_133.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters