Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Αποκάλυψη-βόμβα ... Η Μόνικα (του Μνημονίου) αντέγραψε το CD σε στικάκι!


Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής το πρόσωπο στο οποίο ο Παπακωνσταντίνου εμπιστεύθηκε το CD της λίστας Λαγκάρντ για να το μεταγράψει σε στικάκι είναι η περίφημη Μόνα Παπαδάκου, η οποία είναι από τα πρόσωπα που έχουν ήδη καταθέσει. Ο συνεργάτης στον οποίο
αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός στην συνέντευξή του στην Έλλη Στάη, ότι έδωσε το αρχικό CD ήταν ένα πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης όπως η κ. Παπαδάκου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η κ. Παπαδάκου έχει κάποια σχέση με την αλλοίωση. Πάντως είναι προσβλητικό για την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού να ακούμε τις αστείες δικαιολογίες του Παπακωνσταντίνου. Η πιο προκλητική απ΄όλες είναι ότι έχασε το αρχικό CD.

Το ταλέντο της νεαρής Μόνα του Μνημονίου ανέδειξε ο κ Κώστας Καρτάλης ως επικεφαλής του ΙΣΤΑΜΕ. Η νεαρά εργαζόταν εδώ ως επιστημονική σύμβουλος σε θέση που προκήρυξε ο τότε πρόεδρός του και σημερινός βουλευτής Μαγνησίας κ. Κ. Καρτάλης. Εδώ την συνάντησε και ο κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος ενθουσιάστηκε από τα προσόντα της.

Μαζί έκαναν αρκετή δουλειά-όπως διαβάζουμε-έγιναν ειδικοί σε θέματα προϋπολογισμών και η συνεργασία τους ήταν τόσο καλή ώστε ο κ. Παπακωνσταντίνου της ζήτησε να πάνε μαζί στις Βρυξέλλες ως επιστημονική του σύμβουλος, όταν εξελέγη ευρωβουλευτής. Η συνάντηση αυτή έμελλε να αποβεί μοιραία και για μας τους υπόλοιπους. Η Λεμονιά Παπαδάκου μετείχε ακόμη και ως υποστηρικτική βοηθητική ομάδα του υπουργού, σε μια διαπραγμάτευση που άλλαξε προς το χειρότερο τη ζωή όλων των Ελλήνων. Αντιθέτως, εμφανίζεται ότι έχει κάνει τη δουλειά της, δεν νιώθει ενοχές αλλά οργή.
Στην πραγματικότητα δεν έκανε η ίδια τις διαπραγματεύσεις. Τις έκαναν, λέει, ξοδεύοντας ατέλειωτες ώρες στο υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, ο υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου, ο υφυπουργός κ. Φ.Σαχινίδης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Γ. Ζανιάς .

Για την κ. Παπαδάκου κυκλοφόρησε το εξής περιστατικό: Η Μόνα Παπαδάκου συνοδεύοντας εκπροσώπους της τρόικας και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργο Ζαννιά πήγαν στο γραφείο της γενικής γραμματέως Κοινωνικής Ασφάλισης Αθηνάς Δρέτια. Η οδοντίατρος κ. Δρέττα εξέφρασε αρχικά κάποιες επιφυλάξεις-πριν γίνει κι αυτή στη συνέχεια υπάκουο κορίτσι-γι αυτά που ζητούσαν οι τροικανοί. Η απάντηση ήρθε από τη Μόνα Παπαδάκου με ύφος υπολοχαγού των... Ες-Ες: «Θα κάνεις ότι σου λέμε εμείς!» Η απάντηση της κυρίας Δρέττα ήταν ανάλογη της εξωθεσμικής και σίγουρα απίστευτης «εντολής» που δέχτηκε. Στόλισε τη δεσποινίδα Λεμονιά με διάφορα κοσμητικά επίθετα, ενώ της απέδωσε ευθύνες για το Μνημόνιο και την κατάντια της χώρας.

 
http://www.triklopodia.gr/2013/01/cd.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters